LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck återförenas – 1 år efter skilsmässan

05 nov, 2022 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
I fjol kom nyheten att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck valt att gå skilda vägar.
Men nu syns ex-makarna tillsammans igen!
Annons
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av kändisvärldens mest omtalade par. Under deras relation fick de tre barn – Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10.

Men i juni förra året kunde de gemensamt berätta att de valt att gå skilda vägar. Vid tidpunkten hade ex-paret redan bott ifrån varandra i ett halvår.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev paret på Instagram då.

Annons

Barnen bor nu hos föräldrarna varannan vecka och det ser ut att fungera bra. Men nu syns Hanna och Martin under samma tak igen – drygt ett år efter skilsmässan.

Hanna Hedlund överraskad av vännerna

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan som Hanna har tillsammans med den nära vännen Jessica Wahlgren Norman kom den omtalade skilsmässan nyligen på tal igen.

Hanna fick sig nämligen en ordentlig överraskning när Jessica och hennes vänner hade planerat en skilsmässo-hippa helt utan hennes vetskap. Hon sattes i en taxi som tog henne hem till Jessica där tio av Hannas närmsta vänner var samlade.

Annons

– Vi bara kände att vi är så stolta över dig och du är så klok och liksom ute på andra sidan med råge. Starkare än någonsin, lyckligare än någonsin, nej men du är på en bra plats just nu och då kände vi att det är nu. Det är nu vi ska göra det, vi ska fira vår kärlek till dig, din kärlek till dina vänner och till livet. Och som en belöning att du har gjort det här så jäkla bra, säger Jessica i podden.

– Det är så fint, jag grät ju så mycket den där kvällen och kände mig också så stark och så trygg i vetskapen att jag hade inte klarat det utan alla vänner som kommit med pepp och råd och lyssnat, förklarar Hanna.

Ex-makarna återförenade – drygt ett år efter skilsmässan

Men nu syns det forna paret tillsammans igen – drygt ett år efter skilsmässan. Under lördagen fyller nämligen deras son Love 16 år och familjen är samlad för att fira honom ordentligt.

På Hannas Instagram-story syns det hur familjen förbereder med ballonger och en lyxig frukostbricka. I videoklippet hörs de viska för att gissningsvis inte väcka honom.

Annons

Härligt att de ser ut att ha en så fin relation till varandra!

Hänt har sökt Hanna för en kommentar.

Hannas Instagram-story
Hannas Instagram-story
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons