TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Hanna Hedlund i tårar – 1 år efter skilsmässan: ”Lurade mig totalt”

02 nov, 2022 
Hanna Hedlund
För drygt ett år sedan blev det officiellt att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck går skilda vägar. Nu har Hannas skilsmässa återigen kommit på tal.
– Jag grät ju så mycket den kvällen, säger hon i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Det var i juni förra året som Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, gick ut med beskedet att de går skilda vägar. Vid det laget hade de redan bott isär i ett halvårs tid och kommit fram till att det var bäst att fortsätta på det viset.

Sedan dess har Hanna och Martin haft barnen varannan vecka och anpassningen till det nya livet verkar ha funkat bra. Hanna har dessutom haft många nära och kära som stöttat henne genom processen.

Nu har skilsmässan återigen kommit på tal. I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar de nu varför.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i 23 år. Här tillsammans i samband med finalen av Melodifestivalen 2005 som Martin vann.

Hemlighetsmakeriet för Hanna Hedlund

Det var efter att Hanna och Jessica hade spelat in förra veckans podd-avsnitt som Hanna blev totalt överraskad av vännen Jessica Wahlgren, 47.

Annons

– Jag typ börjar gråta när jag tänker på det. Alltså vi poddade ju förra veckan, ett avsnitt som blev så fantastiskt bra och det är ju väldigt många som hört av sig och skrivit att de blev berörda och känt igen sig. Vilket vi blir så glada för, säger Hanna i podden och fortsätter:

– Men vi spelade in det här avsnittet i alla fall. Sedan skulle vi ju äta lunch och Jessica skulle då boka lunch-ställe, så när jag frågade då “ska vi gå nu då och äta lunch”, då säger Jessica “nej men jag tror vi måste ta en taxi” och Kajsa bara “ja jag tror också att vi behöver åka taxi”.

Hanna fattade ingenting, hade vännerna pratat ihop sig utan hennes vetskap? Det slutade hur som helst med att de åkte till ett lunch-ställe, drack bubbel och senare sattes Hanna i en taxi till hennes favorit-massör.

Hanna Hedlunds nya ord om skilsmässan: ”Grät så mycket”

Efter massagen blev Hanna ombedd att sätta sig i en taxi utan att veta vart hon var på väg. Hon märkte efter ett tag att det verkade som att taxin styrde hem till Jessica och där väntade tio av Hannas allra närmsta vänner!

Annons

– Nej men ni har lurat mig så totalt, jag blev helt blown away, förklarar Hanna i podden och fortsätter:

– Att bli överraskad med saker där folk verkligen känner en och har lyssnat på en och hört vem man är under så många år. Det är så fantastiskt att få det.

Den här skilsmässo-hippan var en idé som Jessica och vännen Kajsa Ernst kokade ihop. Detta eftersom Jessica nyligen hade en möhippa och hon älskade det.

– Vi bara kände att vi är så stolta över dig och du är så klok och liksom ute på andra sidan med råge. Starkare än någonsin, lyckligare än någonsin, nej men du är på en bra plats just nu och då kände vi att det är nu. Det är nu vi ska göra det, vi ska fira vår kärlek till dig, din kärlek till dina vänner och till livet. Och som en belöning att du har gjort det här så jäkla bra, säger Jessica i podden.

– Det är så fint, jag grät ju så mycket den där kvällen och kände mig också så stark och så trygg i vetskapen att jag hade inte klarat det utan alla vänner som kommit med pepp och råd och lyssnat, förklarar Hanna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons