TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martin Stenmarck visar upp yngsta dottern – syns inte i rampljuset

09 maj, 2022 
MARTIN STENMARCK, SAGA STENMARCK
Martin Stenmarck och ex-hustrun Hanna Hedlund har tre barn tillsammans.
De äldsta barnen har synts i rampljuset.
Men nu träder dottern Saga fram – se bilden här!
Annons
Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslagetBrand logo
Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslaget

Martin Stenmarck, 49, har stått i rampljuset sedan 90-talet och har otaliga framgångar i musik- och skådespelarbranschen. Många känner också igen honom från Melodifestivalen år 2005, där han vann med låten Las Vegas. Numera syns han i Camilla Läckbergs serie Lyckoviken som går av stapeln på TV3 och dessutom har han gjort Hollywood-debut – i Anthony Hopkins film Zero contact.

Det var i juni förra året som vi nåddes av nyheten att folkkära paret Martin och Hanna Hedlund, 47, valt att separera efter sex år som gifta.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev paret då i ett inlägg på Instagram.

Annons

Martin om relationen till Hanna – efter skilsmässan

Sedan dess har Martin och Hanna bott på olika håll och de har haft barnen varannan vecka. Martin har tidigare berättat för Hänt om hur varannan-vecka-livet funkar.

Martin och Hanna har tre barn ihop; äldsta dottern Ida Hedlund, 18, sonen Love Stenmarck, 15, och yngsta dottern Saga Stenmarck, 10. Att barnen är deras främsta fokus är något som är tydligt om man följer de två artisterna på olika sociala medieplattformar.

Så sent som i påskas sågs familjen för att fira yngsta dotterns tioårsdag tillsammans. Så här sa Hanna om resan, i förra veckans avsnitt av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan:

– Sen åker ju jag upp till Sälen på onsdag för där är barnen med sin pappa. Vår dotter fyller tio på skärtorsdagen, så då ska jag bila upp onsdagkväll för att vara där torsdag morgon för att fira henne tillsammans. Det känns så viktigt och värdefullt att göra det.

Martin visar upp dottern Saga – på röda mattan

Hanna och Martins äldre barn har synts mer och mer den senaste tiden, men nu är det även dags för den yngsta, Saga, att få skina i rampljuset!

Det var inför TV4:s och Unicefs årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll – och roligaste som Martin dök upp på röda mattan tillsammans med Saga!

SAGA STENMARCK, MARTIN STENMARCK
Saga och Martin på Unicef-galan!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons