ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-Martin svarar på otrohetsrykten: ”Vi pratade..”

30 maj, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Martin till vänster. Martin håller i kalsongerna till höger.
Paret Jonas och Martin fick sig en rejäl överraskning i Gift vid första ögonkastet.
Martin hittade nämligen ett par kalsonger som ingen av dem kände igen.
Nu svarar han på ryktena om att det skulle röra sig om otrohet.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022
Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022

Programmets premiss är precis som titeln antyder, par ska gifta sig vid första ögonkastet. De behöver däremot inte hitta kärleken själva eftersom de blir ihopparade av tre experter. Sexologen Karl Norwald, psykologen Fredric Bohm och psykoterapeuten Maria Farm gör sitt bästa för att hitta deltagarnas perfekta matchning. Sedan får man följa äktenskapen och livet som äkta makar.

Ett av paren är Martin Edlund och Jonas Strömqvist. De tog sig igenom bröllopet och fortsatte sedan att bo tillsammans, men det varade inte hela säsongen. Mot slutet av programmet insåg de nämligen att de helt enkelt var för olika för att äktenskapet skulle fungera.

Martins liv efter Gift vid första ögonkastet

Under tiden som programmet spelades in jobbade Martin inom bilbranschen. Nu har han istället bytt tillbaka till Hotellbranschen och Clarion. Han är fortfarande singel men berättar att han inte har gett upp på kärleken.

Annons

– Jag lärde mig verkligen så otroligt mycket av programmet, vad jag söker och vad jag inte söker och hur jag vill ha mitt liv. Så jag är fortfarande på jakt efter någon eller vad man ska säga, men jag känner mig noll procent stressad, säger Martin till Hänt.

Han har framförallt insett vad det är för typ av person han söker i framtiden.

– Jag tror att det är viktigt för mig att träffa någon som står på egna ben och vet vad han vill, för annars blir det ganska svårt för mig. Jag är ändå ganska stark och vet vad jag vill typ och är det någon som inte kanske står lika stadigt på jorden så blir det lite svår dynamik, säger Martin.

Gift vid första ögonkastet-Martins svar på rykten om otrohet

Men mysteriet kring kalsongerna som Martin hittade hemma hos sig är fortfarande inte löst.

Annons

Det var nämligen när Jonas skulle hämta sina saker som Martin tog fram ett par kalsonger som han misstänkte var Jonas. När Jonas inte kände igen kalsongerna blev det en obekväm stämning och Martin försökte då ge svar på var de kan ha kommit ifrån.

För Hänt berättar han om situationen.

– Det där var ju så jävla stelt, men det är också ganska oskyldigt, det är inga dumma grejer som hade hänt hemma hos mig så. Jag vet faktiskt inte vad det var för kallingar om jag ska vara helt ärlig men jag har funderat över det och det kan ha kommit med i tvättstugan eller tvättmaskinen, det kan ha varit från midsommar där vi slog ihop alla grejer och så. En sak är jag säker på, det är inte mina kallingar i alla fall, jag har inga såna, säger Martin till Hänt och fortsätter:

– Jag var säker på att det var Jonas och vems det är, det är fan ett mysterium.

Martin vet fortfarande inte vems kalsonger det var men en sak är han tydlig med, Han har inte träffat någon under tiden som han var med Jonas. Det ger han ett löfte om till både Jonas och Hänt.

Annons

– Vi pratade om det då, vi har pratat om det efteråt. Det enda jag kan lova honom är att jag inte hade något fuffens där hemma i alla fall medan vi var ett par, det kan jag lova honom och det kan jag lova er också, säger Martin och skrattar.

FOTO: TV4

Annons