Sanningen bakom festkvällen i Gift vid första ögonkastet – detta hände

Sanningen bakom festkvällen i Gift vid första ögonkastet – detta hände

Gift vid första ögonkastet är halvvägs in genom säsongen.
För ett av paren har olikheterna börjat visa sig.
Under midsommarfirandet eskalerade det.
Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet
0:43

Efter reklamen: Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet

(0:43)

Slå på ljud

Det populära programmet Gift vid första ögonkastet har kommit att bli en riktig långkörare och är nu inne på sin åttonde säsong i ordningen.

Årets säsong är nu halvvägs in och de fyra paren tampas med olikheter, oväntade vändningar och början på romanser.

Tittaren får följa fyra par som gifter sig vid sitt första möte med varandra och sedan ska leva ihop i fyra veckor. Årets säsong har bjudit på att en av deltagarna drog sig ur och sedan ångrade sig och i kvällens avsnitt väljer ett av paren, nämligen Axel och Märtha att avsluta sin resa i programmet. En minst sagt händelserik säsong såhär långt!

Jonas och Martins bråk under midsommar

I kvällens avsnitt får vi se när paren firar midsommar tillsammans. Något som visade sig bli en tuffare utmaning än vad Jonas och Martin tänkt då deras olikheter visade sig.

– Båda vi gick verkligen in för detta experimentet, men det började ju redan lite på bröllopsresan. Vi började se olikheterna då och det eskalerade väl på midsommarhelgen, säger Martin till Hänt och fortsätter

– Jonas hade mer fokus på att det skulle vara mer ordning och reda och att vara en bra värd. Och jag är mer flams och trams. Så det blev en utmaning.

I programmet får tittaren se en upprörd och ledsen Jonas sitta ned tillsammans med Martin och en terapeut.

– Jag tog inte till mig till 100%, jag stod fast vid vad jag tyckte, men vi försökte mötas på mitten. Man vill ju heller aldrig såra någon eller göra någon besviken, säger Martin och betonar att både han och Jonas verkligen tog detta på fullaste allvar.

– Vi jobbade verkligen med detta, det beundrar jag Jonas för.

Sanningen bakom festkvällen – Martins ord om vad han gjorde ute tills morgonen

Tittaren får ta del av ännu en besviken Jonas i slutet av programmet när Martin och Jonas har varit ute på en festkväll tillsammans – men när Jonas vaknar morgonen därpå är Martin ännu inte hemma.

– Jonas var super på hela kvällen och vi hade jätteroligt men sen när han ville hem ville jag visa honom sommar-Stockholm så vi skulle iväg och bada i Tanto. Men han ville absolut hem och sova. Det är inga konstigheter för mig alls, då får han åka hem och sova så kommer jag sen, säger Martin och fortsätter:

– Sen var det ju så jävla dumt att klockan blev 10, men jag är ju så jävla spontan, det måste jag verkligen jobba med. Det kan ju framstå som respektlöst, även om jag inte menade det så. Vi hade ju pratat om dem här grejerna på midsommar så gjorde jag samma sak igen så det var väl kanske inte mitt starkaste ögonblick.

FRÅN FÖRSTASIDAN