Martin Melin visar upp okända relationen med Zinat Pirzadeh

Martin Melin

Martin Melin är ofta aktiv på sociala medier och lägger gärna ut bilder.
Nu har han lagt upp en bild tillsammans med en känd kvinna – och berättar samtidigt om den okända relationen.
Cool tjej, och rolig", skriver Martin på Instagram
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i Robinson
Slå på ljud

Martin Melin, 54, har arbetat som polis i över 30 år. Hans stora genombrott hos svenska folket fick han 1997 när han kammade hem vinsten i första säsongen av Robinson.

Tidigare var Martin gift med Christina Melin och tillsammans har paret barnen Fanny och Felix.

Men relationen tog slut och istället blev Martin tillsammans med deckardrottningen Camilla Läckberg. Paret gifte sig 2010 men gick skilda vägar blott fyra år senare. Tillsammans har de sonen Charlie.

Idag lever Martin som singel och i en intervju med Hänt har kändispolisen berättat hur det kommer sig att han inte har hittat någon ny.

– Problemet är att jag inte har tid för kärlekslivet. Jag går inte runt och letar heller, men skulle det bli någonting så tror jag att jag kommer ramla över de bara, sade han då.

Martin Melin om upptäckten i hemmet med dottern Fanny

Martin Melin hänger mer än gärna på Instagram, och där visar han ofta upp sina barn och jobbet som polis till sina 116 000 tusen följare.

För ett tag sedan delade Martin med sig av ett roligt inlägg om sin 17-åriga dotter Fanny. På bilden ser man en stor röra av kläder liggandes i vardagsrummet.

Att komma hem och upptäcka att ”någon” har provat vita skjortor tillhör inte vanligheterna. Denna ”någon”, a.k.a Fanny behövde tydligen en till nån fest”, skrev han i inlägget.

Därefter annonserade Martin att han inte kommer att uppdatera på ett tag på grund av ett jobbuppdrag nere i Malmö. Trots det lade han upp flera bilder på Instagram. Bland annat en video från Malmö när han spelade fotboll.

Jag är ju i Malmö och jobbar och det var över ett år sedan jag var där senast och jobbade. Men då passade vi på att bygga lite broar med kidsen i Rosengård, genom att spela fotboll”, skrev han.

Martin Melin visar upp okända relationen med skådespelerskan

Nu har Martin Melin återigen varit i farten och lagt upp en ny bild i sociala medier. Denna gång är han inte ensam, utan tillsammans med skådespelerskan Zinat Pirzadeh.

I inlägget berättar Martin om deras relation, och det verkar onekligen som att de här två gillar varandra!

Träffade i går på en av de där människorna som alltid sprider bra energi – Zinat Pirzadeh. Bilden blev lite suddig men det kan bero på att hon skakade med handen. ”Jag blir alltid lite skakig när jag står nära dig”, förklarade hon innan hon tog mitt glas och fyllde på. Tuff tjej, cool tjej och rolig”, skriver Martin Melin i inlägget.

Martin Melin och Zinat Pirzadeh. Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrid Bergåkra bryter förlovningen med Jesper

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson efter bilden från Portugal

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Martin Melin/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN