Martin Melin lämnar Stockholm – åker till Malmö för polisinsats

Martin Melin

Martin Melin jobbar som polis för en specialenhet i Stockholm.
På Instagram berättar han nu att han kommer lämna Stockholm för ett tag för att delta i ett speciellt uppdrag.
Slå på ljud

I drygt 30 år har Martin Melin jobbat som polis för en specialenhet som heter Skyddssektionen i Stockholm. Men hans genombrott som kändis för det svenska folket kom år 1997 när han kammade hem vinsten i Sveriges första säsong av Robinson.

Martin var gift med Christina Melin tidigare, som han har barnen Fanny och Felix med. Kändispolisen valde att lämna Christina år 2007 efter att ha träffat deckarförfattarinnan Camilla Läckberg. Ex-paret gifte sig 2010 och gick skilda vägar bara fyra år senare. Tillsammans fick de sonen Charlie.

Idag lever Martin däremot som singel och i en intervju med Hänt har han tidigare berättat hur han tror att det kommer sig.

– Problemet är att jag inte har tid för kärlekslivet. Jag går inte runt och letar heller, men skulle det bli någonting så tror jag att jag kommer ramla över det bara, sa han då.

Martin Melin om upptäckten i hemmet med dottern Fanny

I många år har Martin Melin varit aktiv på sina sociala medier-kanaler och visar ofta upp sina barn, jobbet som polis och en och en annan bild på honom själv poserande utan tröja.

Agneta avslöjar okända skönhetsingreppet: ”Väldigt privat”

Bara häromdagen delade han ett skämtsamt inlägg om sin 17-åriga dotter Fanny som hade lämnat en stor röra av kläder i vardagsrummet som hon provat innan hon skulle iväg på en fest.

”Att komma hem och upptäcka att ”någon”har provat vita skjortor tillhör inte vanligheterna. Denna ”någon”, a.k.a. Fanny behövde tydligen en till nån fest”, skrev Martin då intill en bild på honom sittandes i en soffa med ett antal vita skjortor framför honom.

Martin Melin lämnar Stockholm och försvinner från Instagram

Nu har Martin Melin delat med sig av ännu ett inlägg på Instagram, där han berättar att han inte kommer kunna uppdatera sina följare lika ofta. Detta eftersom han ska delta i en polisinsats i Malmö.

”Eftersom jag befinner mig ”out of town” och deltar i en polisinsats kommer det vara begränsat med uppdateringar här på kontot under några dagar.”

I samma inlägg hintar han även om en möjlig utlandsresa.

”Men jag kommer strax tillbaka. Och sätt klockan den 29 oktober för då bär det av till värmen och då vet ni vilken typ av inlägg som kommer…”, skriver Martin.

Trots att Martin Melin har förvarnat om att han inte kommer att vara så aktiv har han nu återigen lagt upp ett inlägg på Instagram. Detta i form av ett videoklipp på sig själv där han spelar fotboll med barn.

”Jag är ju i Malmö och jobbar och det var över ett år sedan jag var där senast och jobbade. Men då passade vi på att bygga lite broar med kidsen i Rosengård, genom att spela fotboll”, skriver han i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Anders Timell sjuk under semestern med frun och barnen i Spanien

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs relation med prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist

FOTO: Martin Melin/Instagram, Henrik Montgomery/TT, Nyhetsmorgon/Youtube

SENASTE NYTT!