LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Melin om att adoptera ett barn med flickvännen Lisa Thambert

01 dec, 2023 
Linn Seipel
martin melin och lisa thambert
Det var i januari som Martin Melin visade upp sin nya flickvännen Lisa Thambert för första gången i offentligheten.
Nu berättar han om deras eventuella barnplaner!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Kändispolisen och riksdagspolitikern Martin Melin, 55, fann tidigare i år kärleken på nytt, efter tio år som singel. Detta i hästfantasten Lisa Thambert, 46, som Martin för första gången visade upp i offentligheten på premiären av Jill Johnssons show Simply the best.

Martin Melin om bonusfamiljen-livet med exfruar och barn och bonusbarn

Nu syns de ofta tillsammans ute i vimlet och de verkar väldigt lyckliga över att ha funnit varandra. De har båda barn från tidigare relationer. Martin har barnen Fanny och Felix med Christina Melin och Charlie med deckardrottningen Camilla Läckberg. Lisa har två söner i samma ålder som Martins, något han tidigare berättat har förenklat umgänget.

– Det funkar jättebra, det var jag noll orolig för. Det är ju väldigt viktigt att det funkar med barnen när man träffar en ny, eftersom hon själv är skild sedan flera år tillbaka och har ju barn och sådär. Så hon vet ju, vi är liksom på samma plats på jorden så att säga. Vi vet hur viktigt det är att det fungerar. Och som sagt, helt smärtfritt, absolut inga problem, sa Martin tidigare i år till Hänt.

Annons

Martin Melin och flickvännen Lisas barnbesked: ”Kan man inte adoptera...”

Men hur ser barnplanerna ut för turturduvorna? Vill de ha egna barn? Det kan mycket väl vara så, det avslöjar Martin när Hänt stötte på paret under bokreleasen för Bobby Oduncus bok Who the fuck is Bobby? under måndagen.

På frågan vad önskar ni er helst i jul, svarar Martin:

– Du var inne på något sådant här... Adoptivbarn, säger han och vänder sig mot flickvännen Lisa som börjar skratta och snabbt utbrista:

– Nej, nej!

Där tänker man att Martin skojar till det lite, men sedan märker man att det kanske är något som paret faktiskt ändå pratat om.

– Nej, men jag sa det ”kan man inte adoptera dem från att de är från sex och uppåt?”

Då bryter Lisa och förklarar att de hon helst önskar sig i jul är en resa till värmen.

– Ja, gud ja! En resa till värmen, jäklar vad jag vill ha det! Säger Martin, men tillägger snabbt att han nog inte har tid först i påsk då det är mycket jobb nu.

FOTO: Hänt/Elin Jonasson

Annons