ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fanny Melins, 20, nya barnbesked – nu avslöjar Martin: ”En ung mamma”

23 sep, 2023 
fanny och martin
Martin Melin vill inte ha fler barn – utan riktar istället fokuset på sin dotter Fanny Melin.
Kan det vara barnbarn på g? Nu berättar han!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”Brand logo
Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”

Kändispolisen Martin Melin, 55, har efter flera år som singel hittat kärleken i Lisa Thambert, 46.

Paret träffades när Martin var ute och gjorde ett fotojobb vid stallet som Lisa driver. Han har tidigare berättat för Hänt:

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb, jag var ute och skulle fota en kvinna och hennes häst. Då var det det här stallet då som Lisa driver på Fågelbro, så då började vi prata där och då visade det sig att vi hade en hel del gemensamma vänner, sa han då och la till:

– Sedan så hörde jag av mig till henne – vilket jag ytterst sällan gör nu för tiden! Jag var lite nervös att hon skulle säga nej, men det gjorde hon inte.

Martin Melin med flickvännen Lisa Thambert. Foto: Karin Törnblom / TT
Martin Melin med flickvännen Lisa Thambert. Foto: Karin Törnblom / TT

Martin Melin om dottern Fannys åsikt om nya relationen

Annons

– Det är ju väldigt viktigt att det funkar med barnen när man träffar en ny, eftersom hon själv är skild sedan flera år tillbaka och har ju barn och sådär. Så hon vet ju, vi är liksom på samma plats på jorden så att säga. Vi vet hur viktigt det är att det fungerar. Och som sagt, helt smärtfritt, absolut inga problem, sa han då.

– För det är man ju faktiskt lite spänd inför. Sedan när man har en tonårsdotter så är det ju ännu viktigare, för det är verkligen så här "pappas nya, vem är det?". Jag kände någonstans där att om Fanny godkänner så kan jag slappna av 100 procent, och hon godkände!

Martin Melins uttalande om barnbarn: ”Ung mamma”

Nu när Melin gör en ny intervju med Amelia får han frågan om han och Lisa vill skaffa barn. Han säger bestämt:

– Nej, den affären är stängd. Är du tokig? Det behöver vi inte ens prata om, det är vi färdiga med. Hatten av dem till alla som sitter på föräldramöten som 75-åringar, men jag vill inte det.

Annons

Istället riktar han fokuset på sin dotter. Han menar på att det är hennes tur näst.

– Herregud, nästa gång är det barnbarn som gäller. Jag har en dotter som är 20, som säger att hon vill bli en ung mamma.

När Hänt når Martin utvecklar han sitt svar.

– Jag känner att jag är för gammal för att skaffa barn. All respekt till de som är 50+ som vill sitta på föräldramöte när de är 70, men då vill jag sitta och läsa en bok på en strand i ett varmt land mycket hellre. Lisa håller med där.

Så du lämnar över det till Fanny?

– I min familj lämnar jag över barngörandet till mina barn, och där kanske Fanny står på tur. Jag tror även hon är nöjd med sina två brorsor.

Annons