LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kändiskvinnan avslöjar: Filip Lamprecht har flickvän

22 sep, 2023 
FILIP LAMPRECHT
Har Filip Lamprecht ny flickvän? Ja, åtminstone enligt poddaren Rosanna Charles.
– I helgen så träffade vi ju på Filip Lamprecht och hans tjej, säger hon i sin podcast Högt i tak.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”Brand logo
Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”

Filip Lamprecht, 26, är en mycket folkkär tv-profil och efter vinsten i Let's dance 2021 har karriären gått som på räls. Bland annat har han startat nya företag och dessutom är han aktuell i tv-rutan i och med TV4:s nya storsatsning Förrädarna.

Filip har redan fått en nyckelroll i programmet, eftersom han är en av de tre förrädarna som måste ljuga och gå bakom ryggen på folk. När Hänt träffade hans mamma Kristin Kaspersen, 53, berättade hon att hon var aningen nervös.

– Jag är supertaggad för det, men han är så sjukt dålig på att ljuga. Han tycker inte om det så det ska bli intressant att se hur han klarar det, sa Kristin till Hänt på Kristallen-galan.

Rosanna Charles avslöjande om Filip Lamprechts kärleksliv

Något annat som ständigt är intressant när det gäller Filip är hur det ser ut i hans kärleksliv. I sex års tid var han ihop med Peg Parnevik, 28, men ex-paret gick skilda vägar ungefär i samband med Filips medverkan i Let's dance.

Annons

Sedan dess har det varit oklart om Filip haft någon ny tjej. Men enligt poddaren och kändisvännen Rosanna Charles har han nu gått in i ett förhållande.

– Bara i helgen så träffade vi ju på Filip Lamprecht och hans tjej. Han bara så här ”hon tror typ att du inte gillar henne”. Jag älskar ju Filip, han är otrolig. Och jag har träffat henne några gånger men hon är supersupertrevlig. Och jag var bara så här ”men gud, va?” och hon ba ”nej inte så”. Då blir jag så här, varför skulle hon känna så?, säger Rosanna i sin podd Högt i tak som hon har med vännen Sanna Guidetti.

Här är allt vi vet om Filip och Linn Hegdal

Vem Rosanna menar skulle vara Filips tjej är fortfarande oklart. Men den senaste tiden har han synts umgås en hel del med sin danspartner Linn Hegdal, 28.

Annons

I våras befann sig båda två i Rom – exakt samtidigt. De la däremot inte upp några bilder på varandra under resan men man kunde se att båda publicerade liknande bilder från resan.

Bara några dagar senare sågs paret fira midsommar ihop med Filips mamma Kristin Kaspersen, 53. Några veckor senare var det dags för duon att åka till grannlandet Norge tillsammans med Kristin Kaspersen.

Om det är Linn som är Filips flickvän är fortfarande oklart. Hänt har sökt Rosanna Charles och Filip Lamprecht för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons