martin melin

Martin Melin har funnit kärleken – tillsammans med Lisa Thambert

MARTIN MELIN

Martin Melin är kär!
Nu avslöjar han att han har en ny flickvän.
– Jag är jättekär. Kärleken kom krypande och det kändes i hela magen, säger han till Aftonbladet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför firar Martin Melin julafton ensam
0:25

Efter reklamen: Därför firar Martin Melin julafton ensam

(0:25)

Slå på ljud

Kändispolisen Martin Melin har gått och mött den stora kärleken: Lisa Thambert, 46.

Det är Aftonbladet som avslöjar den glädjande nyheten och de skriver att paret har hållit ihop i några månader nu.

– Jag är jättekär. Kärleken kom krypande och det kändes i hela magen. Det dröjde en liten stund, sedan var jag fast. Jag tittade på henne och insåg att det här är den vackraste människan på jorden.

– Häromdagen tänkte jag på att det är tio år sedan jag skilde mig från Camilla. Det dröjde tio år innan jag hittade kärleken igen. Jag har haft några relationer som har gått under radarn, men det här är första gången det känns som att det är for life.

Så träffades Martin och Lisa

På frågan hur de träffades säger han:

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb på en ridanläggning på Fågelbro på Värmdö för att plåta en ryttare och hennes häst. Lisa driver det här stora stallet så hon var med när jag var där. Vi snackade och hade gemensamma vänner. Ett par veckor senare kom jag att tänka på Lisa och hörde av mig och frågade om vi skulle ta en middag. Hon tyckte det lät som en bra idé och vi hade en trevlig kväll. Enligt taxikvittot var jag hemma 04.23. Vi stängde några barer och jag minns inte vilken som var den sista. Vi hade en otroligt rolig middag och barrunda, säger han till Aftonbladet.

Martin Melin med nya flickvännen Lisa Thambert

Martin Melin med nya flickvännen Lisa Thambert på premiären av Jill Johnsons show ”Simply the best” på Cirkus i Stockholm.Foto: Karin Törnblom / TT

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

FRÅN FÖRSTASIDAN