ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks ord om sovrummet väcker starka reaktioner

05 jan, 2023 
CASPER JANEBRINK
Det har snart gått ett halvår sedan dess att Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson fick sin son Hugo.
Nu måste Casper förklara en detalj om sovrummet – efter en bild han postat...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Casper Janebrink, 52, är tillsammans med Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54, en del av Arvingarna. Den senaste tiden har karriären gått som på räls för bandet och de har uppträtt med sin krogshow I love Arvingarna.

Men även på det privata planet har det hänt en hel del för Casper Janebrink. År 2022 blev ett mycket händelserikt år för artisten.

Först skiljde han sig från sin ex-fru Helena Janebrink, 45, sedan gick han ut med att han träffat kärleken på nytt i Therese Andersson, 34. Kort därefter kunde han även berätta att Therese var gravid och i september blev han pappa till sonen Hugo.

Caspers ord om nya huset: ”Dämpade ljudet”

Sedan skilsmässan från Helena har det alltså hänt en hel del. Casper har även flyttat från ex-makarnas gemensamma hus till ett hus i Floda strax utanför Göteborg. Helena, å sin sida, valde att flytta in till centrala Göteborg med stadspulsen som närmsta granne.

Annons

I och med flytten drog Casper igång en ganska stor renovering. Bland annat skulle sovrummet få sig ett lyft och det var genom att sätta upp en fondvägg.

”Nu äntligen har jag fått upp min fondvägg i sovrummet, det är ackustikpanel från wood up se, jag är riktigt nöjd med valet av paneler som blev ”Valnöt” och vad dom dämpade ljudet i sovrummet , dessa paneler kan jag verkligen rekommendera, lätta att sätta upp och riktigt snygga.”, skrev Casper och visade upp fondväggen.

Casper Janebrinks svar efter uttalandet

I kommentarsfältet är det många som är imponerade över det snygga resultatet. Men det finns också något i Caspers ord som väcker uppmärksamhet hos följarna.

”Ljuddämpare i sovrummet, jaja säger jag bara”, skriver en följare och skrattar.

Annons

”Vad är det för ljud som ska dämpas....”, undrar en annan följare.

”Är man högljudda i sänghalmen kan det vara bra med ljuddämpning”, skriver en tredje.

Även Mello-stjärnan John Lundvik, 39, har gett sig in i diskussionen och han konstaterar det hela med att skriva "Casper...". Kommentaren har nått fram till Casper och nu berättar han vad han egentligen menade med det han skrev.

”Ja alltså barnskrik”, förklarar Casper att ljuddämpningen ska vara bra för.

Huruvida Therese och sonen också bor i huset är fortfarande oklart, men nu visar det sig åtminstone att barnet är där ofta.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet

Annons