ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Dottern Fanny Melin bryter tystnaden om Martin Melins nya kärlek

10 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Elin Jonasson
Fanny Melin, Martin Melin och Lisa Thambert.
Martin Melin har efter tio år som singel funnit kärleken i Lisa Thambert.
När Hänt träffar Martin och hans dotter Fanny Melin, berättar hon för första gången om känslorna kring pappans nya relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melin avslöjar kärlekslivet: ”Det finns någon eller några”Brand logo
Martin Melin avslöjar kärlekslivet: ”Det finns någon eller några”

Kändispolisen och politikern Martin Melin, 55, har efter tio år som singel hittat kärleken i hästfantasten Lisa Thambert, 46. Det var under premiären av Jill Johnsons nya show Simply the best som Martin dök upp med Lisa vid sin sida och deras relation avslöjades.

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb, jag var ute och skulle fota en kvinna och hennes häst. Då var det det här stallet då som Lisa driver på Fågelbro, så då började vi prata där och då visade det sig att vi hade en hel del gemensamma vänner, förklarar Martin och avslutar:

– Sedan så hörde jag av mig till henne – vilket jag ytterst sällan gör nu för tiden! Jag var lite nervös att hon skulle säga nej, men det gjorde hon inte.

Annons

Martin Melin om nya kärleken Lisa

Men visst gick det vägen, paret gick ut på en dejt och resten är historia. När Hänt pratade med Martin berättade han om kärlekslyckan.

– Ja, alltså det klart att det känns väldigt väldigt bra såklart. Men det är ju det här att tio år är ganska lång tid. Det är klart att jag haft några relationer som liksom glidit under radarn. Men det är märkligt att det har gått så lång tid innan jag känner att jag landar i att "nu kan jag liksom ha en riktig relation", säger Martin till Hänt.

Under de här tio åren som singel berättar Martin att det varit full rulle – som kan ha tagit tid ifrån kärlekslivet.

– Men alltså grejen är att jag inte har haft tid. Jag har haft så sjukt mycket att göra under de här tio åren, så jag skyller på det. Det kan också ha varit någon slags rädsla att gå in i en ny relation men jag har ju haft så mycket att göra så har inte haft tid, säger Martin och fortsätter:

Annons

– Huvudsaken är ju att det är så 100 procent seriöst mellan mig och Lisa nu. Vi har ju träffats ett par månader bara, men det är det där klassiska det är som att vi har känt varandra jättelänge. Allt är så naturligt.

Dottern Fanny Melins ord om Martins nya kärlek

Paret föll direkt för varandra och under tiden de träffats har de umgåtts väldigt intensivt. Lisa fick snabbt träffa hela familjen och delar av den stora bonusfamiljen som Martin är en del av, vilket gick bra. Men när Hänt pratade med Martin bara dagar efter att förhållandet uppdagades, berättade han om en oro. Nämligen vad dottern Fanny Melin, 19, skulle tycka.

– Det är ju väldigt viktigt att det funkar med barnen när man träffar en ny, eftersom hon själv är skild sedan flera år tillbaka och har ju barn och sådär. Så hon vet ju, vi är liksom på samma plats på jorden så att säga. Vi vet hur viktigt det är att det fungerar. Och som sagt, helt smärtfritt, absolut inga problem, säger Martin till Hänt och fortsätter:

Annons

– För det är man ju faktiskt lite spänd inför. Sedan när man har en tonårsdotter så är det ju ännu viktigare, för det är verkligen så här "pappas nya, vem är det?". Jag kände någonstans där att om Fanny godkänner så kan jag slappna av 100 procent, och hon godkände!

När Hänt träffar Martin och Fanny på releasefesten för Nemo Hedéns nya bok Beroende, berättar Fanny om känslorna att pappa hittat kärleken på nytt.

– Det är superroligt, verkligen på tiden, säger Fanny varpå Martin säger:

– På tiden?

– Ja men det var det väl?

Vidare fortsätter Fanny berätta att hon träffat Lisa varpå Martin säger att de hänger allihopa.

– Senast i lördags hade vi lite pizzakväll och spelade spel, alltihopa faktiskt. Det var jättetrevligt, säger Martin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons