martin melin

Martin Melin om nya flickvännen Lisa Thambert – träffarna med barnen

MARTIN MELIN, LISA THAMBERT

Tio år efter skilsmässan från Camilla Läckberg har Martin Melin funnit kärleken igen!
Nu berättar han för Hänt om kärlekssagan som precis börjat.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför firar Martin Melin julafton ensam
0:25

Efter reklamen: Därför firar Martin Melin julafton ensam

(0:25)

Slå på ljud

Det var under premiären av Jill Johnsons nya show Simply the best som Martin Melin, 55, dök upp med kvinnligt sällskap vid sin sida. Det visade sig vara hästfantasten Lisa Thambert, 46, som driver den mycket framgångsrika ridanläggningen Fågelbro i Stockholm.

– Ja, showen var ju fantastisk. Lisa älskar också shower, men gud det är ju så, vem älskar inte shower?, berättar Martin Melin för Hänt dagen efter.

Men det var inte bara showen som fick uppmärksamhet under gårdagen. Att Martin Melin hittat kärleken på nytt tio år efter skilsmässan från Camilla Läckberg, 48, slog ner som en bomb i kärleks-Sverige, något som Aftonbladet var först att rapportera om.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Martin Melin om kärlekslyckan med Lisa Thambert

Nu berättar Martin för Hänt om kärlekslyckan.

– Ja, alltså det klart att det känns väldigt väldigt bra såklart. Men det är ju det här att tio år är ganska lång tid. Det är klart att jag haft några relationer som liksom glidit under radarn. Men det är märkligt att det har gått så lång tid innan jag känner att jag landar i att "nu kan jag liksom ha en riktig relation", säger Martin till Hänt.

Under de här tio åren som singel berättar Martin att det varit full rulle – som kan ha tagit tid ifrån kärlekslivet.

– Men alltså grejen är att jag inte har haft tid. Jag har haft så sjukt mycket att göra under de här tio åren, så jag skyller på det. Det kan också ha varit någon slags rädsla att gå in i en ny relation men jag har ju haft så mycket att göra så har inte haft tid, säger Martin och fortsätter:

– Huvudsaken är ju att det är så 100 procent seriöst mellan mig och Lisa nu. Vi har ju träffats ett par månader bara, men det är det där klassiska det är som att vi har känt varandra jättelänge. Allt är så naturligt.

Hur länge har ni träffats?

– Två månader skulle jag säga. Men vi har ju umgåtts väldigt mycket under de här två månaderna, väldigt intensivt. Hon har ju två söner som är lika gamla som mina söner och det underlättar ju naturligtvis, det är ju en bonus!

Martin lever i en stor bonusfamilj där alla umgås väldigt tätt med varandra. Bland annat tog hans första ex-fru Christina Melin, 45, med sig alla barnen på en resa nyligen – inklusive Camilla Läckbergs och Simon Skölds, 35, dotter Polly, 6.

Och Lisa verkar ha kommit bra in i gänget!

– Jodå, hon har ju fått träffa mina barn och så har hon fått träffa ex-fru nummer 1, Christina där.

Hur funkar det då?

– Gud ja, det funkar jättebra, det var jag noll orolig för att det skulle funka.

Martin var med andra ord inte det minsta orolig för att det skulle funka bra att träffa varandras familjer. Men han poängterar att det fanns dock en liten rädsla. Nämligen vad Fanny skulle tycka om Lisa.

– Det är ju väldigt viktigt att det funkar med barnen när man träffar en ny, eftersom hon själv är skild sedan flera år tillbaka och har ju barn och sådär. Så hon vet ju, vi är liksom på samma plats på jorden så att säga. Vi vet hur viktigt det är att det fungerar. Och som sagt, helt smärtfritt, absolut inga problem, säger Martin till Hänt och fortsätter:

– För det är man ju faktiskt lite spänd inför. Sedan när man har en tonårsdotter så är det ju ännu viktigare, för det är verkligen så här "pappas nya, vem är det?". Jag kände någonstans där att om Fanny godkänner så kan jag slappna av 100 procent, och hon godkände!

Vad händer framåt? Bor ni nära varandra?

– Ja, det gör vi. Det är ju också en bonus att det är samma sida av stan så att säga. Men det är ju alltid så när man frågar några som bara har träffats ett par månader om hur framtiden ser ut, att det är ju inget man går runt och pratar om. Man tar en dag i sänder och sedan jobbar man på. Det finns ju inte ens på planeringsstadiet att börja prata om mer direkta förändringar, man tar en dag i taget, säger Martin och fortsätter:

– Däremot brukar man ju ha ett stadie där man lär känna varandra men där känner jag lite att vi känner varandra väldigt väl vid det här laget. Det är ett tecken på att man kan prata om allt.

Paret träffades när Martin var ute och gjorde ett fotojobb vid stallet som Lisa driver.

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb, jag var ute och skulle fota en kvinna och hennes häst. Då var det det här stallet då som Lisa driver på Fågelbro, så då började vi prata där och då visade det sig att vi hade en hel del gemensamma vänner, förklarar Martin och avslutar:

– Sedan så hörde jag av mig till henne – vilket jag ytterst sällan gör nu för tiden! Jag var lite nervös att hon skulle säga nej, men det gjorde hon inte.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN