Martin Melin och Sara Vargas verkliga relation – avslöjar sanningen

Martin Melin & Sara Vargas

Tv-profilen Martin Melin och artisten Sara Varga har setts spendera en hel del tid med varandra på senaste tiden.
Nu berättar Martin för Hänt hur deras relation egentligen ser ut.

Martin Melin är tv-profilen som blev känd efter att ha kammat hem vinsten i reality-programmet Robinson för många år sedan. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset och är bland annat känd för sin tidigare relation med deckardrottningen Camilla Läckberg, som han även har sonen Charlie med. Men från en tidigare relation med Christina Melin har han också barnen Fanny och Felix.

Trots att kärlekshistorien med varken Camilla eller Christina slutade som han kanske hade hoppats på är relationen till båda exfruarna idag väldigt bra. I en intervju med Hänt berättar han vad han tror är viktigt för att få det att funka.

– Framgången till att ha en bra relation med sina ex är att acceptera att det som har varit har varit. Att inte älta utan att gå vidare. Har det varit dåligheter så lägg undan det och glöm det. Det går inte att hålla på att tjafsa fem år efter att man har separerat. Och sen om man har barn ihop så tycker jag också att det är ganska nödvändigt att man har en bra relation. Och det har jag med båda två faktiskt, så det är jätteskönt, säger han.

LÄS MER: Lotta Engbers ex-mans ärliga åsikt om Mikael Sandström

På senaste tiden har Martin dejtat lite men inte riktigt hittat den rätta. Men nu är det flera av hans följare som misstänker att det är romans mellan honom och artisen Sara Varga. Nu berättar han för Hänt hur deras relation ser ut.

”Har samma sjuka humor”

I veckan kunde man se både Martin och Sara lägga upp från deras dag tillsammans på sociala medier, och det var inte riktigt helt klart vad det var som försiggick. Under en bild på Martin skrev Sara bland annat:

”Den här killen har lurat ner mig i en källarlokal denna soliga lördag. Han har en plan med det. Återstår att se vad.”

Direkt kunde man misstänka att det var något romantiskt på gång, men vad det var fick man aldrig reda på. Däremot avslöjade hon att de också spelat in ett poddavsnitt tillsammans den dagen, och i samband med avslöjandet berättade hon också att de kommer väldigt bra överens.

Martin har samma sjuka humor som mig. Blev mycket skratt, men lite seriöst också. Väldigt roligt!”, skriver hon.

Nu svarar Martin på romansryktena.

Ärliga orden om relationen

”Sara är en jättefin tjej som jag ser som en av mina bästa vänner. Hon är också den av mina vänner som på riktigt förstår min humor”, skriver han innan han fortsätter:

”Vi har känt varandra i flera år men har väl hängt mer de senaste åren.”

De verkar alltså bara vara vänner, men att de har väldigt kul tillsammans är det inget tvivel om.

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om Simon Skölds relation till 11-årige sonen Charlie

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjö berättar: Därför tog det slut med Patrik Larsson