Martin Björk och flickvännen Sara väntar sitt andra barn

Martin Björk med familj

Foto: Instagram/TT

Tv och radio-profilen Martin Björk ska bli pappa igen.
I ett inlägg på Instagram avslöjar han den stora bebislyckan med flickvännen Sara.
”Vi längtar efter dig plutten”, skriver Martin i inlägget.
Slå på ljud

Martin Björk. 49, har länge varit ett välkänt ansikte för det svenska folket. Tidigare hade han en omskriven relation med artisten Lena Philipsson. Det forna paret hade en relation mellan 2004 och 2008. Martin har tidigare berättat för Hänt om varför relationen fick ett slut efter parets fyra år tillsammans.

– Jag tror att jag inte varit helt redo att sluta tänka att ”gräset är grönare på andra sidan” och hängt upp mig på fel saker, skapat problem som kanske inte är problem. För man tror att man ska hitta någon sorts perfektion som inte finns och existerar, sa han då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fann kärleken i Sara Arvidsson

Men som tur var fann Martin istället kärleken i någon annan. Idag är hans stora kärlek Sara Arvidsson, 33, och paret blev i mars 2019 föräldrar till sitt första gemensamma barn. Det var i en direktsändning av radioprogrammet Vakna med NRJ som Martin då avslöjade den stora nyheten.

LÄS MER: Lena Philipssons verkliga relation till Martin Björk idag

– Två stickor kissades det på och sedan var det klart!, sa han då.

I mars föddes sedan den lilla pojken som fått namnet Fabian, och familjelyckan har varit stor sedan dess. På sociala medier delar både Martin och Sara flitigt med sig av uppdateringar gällande det gemensamma familjelivet med sonen.

Martin Björk och Sara Arvidsson väntar sitt andra barn

Nu väntas familjen växa ytterligare. Det är i ett nytt inlägg på Instagram som Martin avslöjar att Sara är gravid igen och att paret ska få ytterligare ett vår-barn. I april väntas nämligen parets andra barn födas.

”Inte helt lätt o ta en bild med hela familjen. Frågan är hur det ska gå när vi snart e 4? Vi längtar efter dig plutten”, skriver Martin till en bild på hela familjen samlad, där Saras gravidmage syns tydligt.

Även Sara har publicerat ett inlägg om lyckan.

”BABY BJÖRK nr. 2 DUE APRIL 2021. Tänk att vår lilla älskling ska bli storebror och att vi får uppleva den här resan igen. Vi längtar ihjäl oss efter dig”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om 13-årige sonen Theos olycka i skidbacken

LÄS OCKSÅ: Ebba Busch bryter tystnaden om romansryktet med Marko Lehtosalo

SENASTE NYTT!