Artikeln innehåller reklamlänkar

Martin Björks bebislycka – har fått en son med kärleken Sara

Martin björk har blivit pappa

Martin Björk och flickvännen Sara Arvidsson har blivit föräldrar för första gången. I ett inlägg på Instagram beskriver han lyckan han känner efter sonens födsel.

Förra året avslöjade tv- och radioprofilen Martin Björk, 46, att han ska bli pappa för första gången. Martin berättade om nyheten i direktsändning i radioprogrammet Vakna med NRJ.

– Två stickor kissades det på och sedan var det klart!, sa han vid tillfället.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I höstas kom det andra avslöjandet om bebisen i magen. På Instagram skrev Martin Björk att han och kärleken Sara Arvidsson, 31, tagit reda på könet:

”Idag fick jag reda på att det är en son som kommer till världen i mars nästa år”, skrev radioprofilen i inlägget.

Martins första ord som nybliven pappa

Nu berättar Martin Björk att han och flickvännen har blivit föräldrar till en son. På Instagram delar han den story nyheten.

”Som dom krigade på inatt mina två hjältar. Men så kom han då äntligen klockan 05.22 och det var kärlek vid första ögonkastet”, skriver Martin.

I kommentarsfältet överöses de nyblivna föräldrarna av gratulationer från Martin Björks följare.

”Grattis till hela familjen!”, skriver en.

”Stort grattis till pojken, så fin”, skriver en annan.

Det var i november 2017 som Martin Björk gick ut med att han hade träffat Sara Arvidsson. Paret hade valt att hemlighålla sitt förhållande innan dess, men i samband med en kärlekshyllning i sociala medier berättade Martin om sin kärlek till Sara.

”Tack älskling för att du överraskade med fina paket på min födelsedag hela vägen från Sverige till Thailand. Love you”, skrev han på Instagram vid tillfället.

Martin Björk har tidigare haft en relation med artisten Lena Philipsson, 53, och innan dess var han gift med fotbollsspelaren Tina Lovesan, 42.

LÄS MER: Martin Björks nya bebisavslöjande: ”Det blir en…”

LÄS MER: Martin Björk blir pappa – väntar barn med flickvännen Sara

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!