Markoolios sjukdomsbesked efter frånvaron i Rix MorronZoo

Laila Bagge, Roger Nordin, Markoolio

Den senaste tiden har Markoolio lyst med sin frånvaro i Rix Morronzoo, men nu kommer förklaringen varför han varit borta. Det rör sig nämligen om ett sjukdomsbesked för den omtyckte radioprofilen.

Marko "Markoolio" Lehtosalo är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare, radiopersonligheter och artister. Sedan han slog igenom har han fångat svenska folkets hjärtan gång på gång i hans nya uppdrag.

LÄS MER: Carolina Gynning bryter tystnaden om Viktor

Markoolio har barnen Moa och Melker ihop med ex-hustrun Jessica Westergård. Men under 2014 valde ex-makarna att gå skilda vägar. Uppbrottet blev tufft för Marko och i höstas florerade ett rykte om att han funnit kärleken på nytt i Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, ett rykte som de båda senare dementerade.

”Nej. Folk verkar ha tappat det”, skrev Markoolio då till Hänt.

Tillsammans med Roger Nordin och Laila Bagge brukar Markoolio underhålla lyssnarna i Rix Morronzoo varje vardagsmorgon. Men de senaste dagarna har Markoolio saknats från programmet.

Markos plötsliga försvinnande från Rix Morronzoo

Faktum är att samma sak hände för inte speciellt längesedan. Då hade Marko varit borta under en längre period och då kunde Laila berätta att det handlade om att han varit iväg och spelat in ett tv-program.

”Idag är det fredag och äntligen är Marko tillbaka på radion. Han har ju varit iväg och spelat in ett tv program för han och några till seglar över Atlanten och har därför varit bortkopplad från omvärlden i nästan tre veckor”, skrev hon på sin blogg innan hon fortsatte:

”Men nu är han som sagt äntligen åter och jösses vad han hade varit med om spännande saker under sin resa. Ska bli väldigt kul att se sen.Han hade till och med tatuerat sig efter resan som ett minne. En riktig sjömanstatuering!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Markoolios sjukdomsbesked – efter försvinnandet

Men nu lyser Markoolio med sin frånvaro återigen i morgonshowen på Rix FM, men nu kommer radioprogrammet med en förklaring till det. Denna gång handlar det dock inte om ett tv-program, det är dessvärre ett sjukdomsbesked som drabbat Marko.

”På med radion! Vår MZ-kompis Markoolio är fortfarande hemma med halsont. Därför har han skickat sin vän Richie Puzz den här morgonen. Till vardags så hörs han på vår systerstation Bandit Rock. Han tycker det är på tok för lite rock’n roll i MorronZoo-studion. Fram med luftgitarren, nu kör vi!”, skriver de på Instagram.

Markoolio är alltså hemma och lider av halsont, men nu hoppas vi att han återhämtar sig så att han strax är tillbaka i radion igen!

FOTO: Karin Törnblom/TT, ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Över Atlanten säsong 3

LÄS OCKSÅ: Markoolios nya relationsstatus avslöjad efter Laila Bagges drag