TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Markoolios nya relationsstatus avslöjad efter Laila Bagges drag

29 jan, 2021 
Laila Bagge och Markoolio
Foto: TT
Ett år har gått sedan Markoolio skilde sig från Jessica Westergård.
Nu kommer Laila Bagge och Roger Nordin med ett avslöjande om hur artistens kärleksliv ser ut idag.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Året 2020 började med en skilsmässa för artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo. Efter att spenderat sex år som gift med hustrun Jessica Westergård tog kärleken plötsligt slut.

Markoolios löfte till dottern Moa

Ex-makarna träffades 2008 när Markoolio anlitade Jessica som är personlig tränare. Sedan rullade allt på och 2013 friade Markoolio i direktsänd radio. Det vaknades bröllop och lyckan var total. Tillsammans har de idag tre gemensamma barn.

Sedan uppbrottet med Jessica har det dock speulerats kring att Markoolio haft en fling med KD-ledaren Ebba Busch. Detta kom att bli en rejäl snackis men Ebba har dementerat det hela genom sin presskontakt och har även uttalat sig om det hela i efterhand.

Markoolios äldsta dotter Moa är idag tio år gammal. Då artisten gästade Martin Melins podd i december berättade han om dotterns oro gällande hans kärleksliv.

Annons

– Moa sa till mig att hennes största rädsla är att jag ska träffa någon och att någon ska flytta in i vårat hus. Då tittade jag min dotter i ögonen och sa att ”så länge du bor här i huset kommer ingen flytta in här”.

Nya avslöjandet om kärlekslivet – ett år efter skilsmässan

Det låter alltså som att Markoolio inte har några planer på att ingå i en ny relation men faktum är att hans relationsstatus kanske iallafall gått från singel till aktiv dejtare. Iallafall om man ska tolka kollegorna Laila Bagge och Roger Nordin. Under fredagens Rix MorronZoo menade de nämligen på att Markoolios kärleksliv kanske inte är så dött trots allt.

Det har väl inte undgått någon att Markoolio är singel och swipear en hel del! Vi tycker att det är viktigt med säkerheten och gav honom en välbehövlig present”, skriver Roger på Rix MorronZoos Instagram till en bild på Markoolio och Laila där Markoolio syns hålla i en hel låda med kondomer.

Annons