Markoolio skiljer sig från frun Jessica Westergård

Markoolio skiljer sig

Det var sex år sedan Markoolio gifte sig med sin hustru Jessica.
Men efter en tuff höst har nu kärlekssagan tagit slut och makarna väljer att skilda vägar.
– Jag vill inte kommentera det där, ni får ta det med Marko, säger Jessica till Aftonbladet.
Slå på ljud

Marko Markoolio Lethosalo, 45, hittade kärleken i  den personliga tränaren Jessica Westergård, 36, efter att artisten anställt henne för att hjälpa honom komma i form. 2013 friade Markoolio i radio och 2014 gifte sig paret under en romantisk ceremoni i Gustafsbergs kyrka. Under sina år tillsammans har paret fått de tre barnen Moa, Melker, och Majken.

Men vintern har varit tuff för Markoolio och i mitten av januari meddelade den folkkäre artisten att han kommer ta en paus från samtliga av sina uppdrag – inklusive den som radiopratare för Rix Morronzoo.

För sina kollegor Laila Bagge och Roger Nordin förklarade han då att det var på grund av vissa “privata problem” som han valde att ta en paus. Sedan i fredags går Markoolio dock återigen att höra i morgonradion.

”Ordningen återställd. Imorgon bitti så är ÄNTLIGEN Markoolio tillbaka med oss i studion”, skrev Roger Nordin på Instagram när Markoolio återvände till sitt arbete efter sjukskrivningen.

Väljer att gå skilda vägar

Nu avslöjar Aftonbladet att kärleken mellan artisten och hustrun Jessica tagit slut. Sedan ungefär en månad tillbaka bor paret på olika adresser där Markoolio bor kvar i parets gemensamma hus på Ingarö utanför Stockholm medan Jessica flyttat in i en lägenhet i Gustafsberg. I början av januari inkom en ansökan om skilsmässa till Nacka tingsrätt i Solna.

När Aftonbladet pratar med Jessica väljer hon dock att inte kommentera separationen utan hänvisar istället till ex-maken Markoolio.

– Jag vill inte kommentera det där, ni får ta det med Marko, säger hon.

Inte heller Markoolio har valt att uttala sig om nyheten. På sin Instagram berättar han för följarna att han just nu befinner sig på ripjakt i Norrland tillsammans med sina vänner.

“Lägger mig och tar stöd på ryggsäcken och efter några sekunder ligger mina två första ripor. Stor lycka! Efter 6 timmars skidande på fjället ansluter vi till Ante och Daniel som styrt upp lunch. Godaste ren i pitabröd jag någonsin ätit”, skriver han under helgen om sin resa.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!