LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hansson visar upp första bilden på sonen efter förlossningen

15 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Mariette Hansson och flickvännen Isabelle
För en vecka sedan föddes Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists efterlängtade son.
Nu visar den folkkära artisten upp honom på riktigt för första gången.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Mariette Hansson, 38, är en svensk sing and songwriter. Hon slog igenom i TV4:s musiktävling, Idol, 2009. Därefter har det blivit fyra framträdanden i Melodifestivalen, där artisten har gått till final samtliga gånger. Några av Mariettes mest kända låtar är A million years, Don´t stop believing och Shout it out.

Sedan i början av 2020 är Mariette Hansson tillsammans med Isabelle Grönqvist, 32. Paret förlovade sig samma år som de träffades, och tidigare i år gick de ut med nyheten att de väntar sitt första, gemensamma barn.

Barnet kom till efter att Mariette genomgått en IVF-behandling – något paret pratade öppet om i en intervju med Aftonbladet.

– Vi upplever att det finns mycket okunskap i ämnet. Är vi fler som kan prata om våra erfarenheter, så kan fler också få hjälp, sa de till tidningen.

Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist har gift sig i smyg

Den senaste veckan har varit omtumlande för Mariette och Isabelle – minst sagt. Först gifte sig paret i all hemlighet förra fredagen.

Annons

Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glömde, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”, skrev artisten i ett inlägg på Instagram då.

Och bara några dagar senare föddes deras efterlängtade son, något Mariette delade med sig av till allmänheten först fem dagar senare.

I måndags ville han ut till sina mamma”, skriver artisten i ett inlägg på Instagram.

Mariette visar upp första bilden på sonen efter förlossningen

Under söndagen visade Mariette Hansson upp den lille nyfödde sonen på riktig på sin Instagram tillsammans med "världens stoltaste storasyster."

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons