ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hanssons stora lycka med familjen – första bilden på nya lyxhuset

08 jul, 2022 
Mariette Hansson.
Mariette Hansson och hustrun Isabelle Hansson har två fina barn tillsammans.
Nu berättar Mariette om familjelyckan för Hänt.
Hon visar dessutom upp första bilden på familjens nya lyxhus.
Annons
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa periodenBrand logo
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Artisten Mariette Hansson, 39, och hustrun Isabelle Hansson, 33, välkomnade deras första gemensamma barn, sonen Dante, i november 2021. Paret gifte sig i hemlighet bara dagar innan sonens födsel.

Isabelle har dottern Disa, 3, från ett tidigare förhållande. Boxerhundern Bosse är också en del av den lyckliga familjen.

Mariette har dessutom hintat om att hon är sugen på att ge Disa och Dante ytterligare ett syskon.

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, sa hon till Hänt tidigare i våras.

Annons

Mariette Hanssons stora lycka med familjen – berättar om sommarplanerna

Nu har makarna tagit dig ur bebisbubblan och sommaren är fullpackad med ett turnéschema. Mariette är en av flera folkkära artister som är med på den årliga sommarturnén med Diggiloo.

Lena Philipsson, 56, Jessica Andersson, 48, John Lundvik, 39, och Robin Bengtsson, 32, är några av de andra artisterna som gör Mariette sällskap på scenen under sommaren.

I sommar drar jag ut på Sveriges största sommarturné. Det ska bli riktigt kul och jag har hela familjen med mig! Och ja, Bosse också såklart”, skrev Mariette till Hänt för någon vecka sedan när hon berättade om sommarplanerna med familjen.

Barnen och hustrun har, redan innan turnén, varit med och stöttat Mariette i kulisserna när hon har jobbat med stora musik- och underhållningsformat under våren. Vilken lycka att ha en sådan hejarklack med sig!

Jag lever min dröm just nu på alla plan. Jag har en familj som finns där för mig och jag får jobba med det jag älskar!”, förklarar Mariette i ett privat meddelande till Hänt.

Annons
Diggiloo 2022 hade turnépremiär i Malmö söndagen den 3 juli.
Diggiloo 2022 hade turnépremiär i Malmö söndagen den 3 juli. Mariette står längst till höger i bild.

Mariettes plötsliga avslöjande – första bilden på nya lyxhuset

Men det finns flera saker att glädjas åt just nu. Mariette avslöjar det senaste glädjemomentet i livet med ett inlägg på Instagram story.

Annons

Vi har fått beviljat bygglov”, skriver hon kryptiskt.

Mariette avslöjade nya husbygget i ett inlägg på Instagram.
Mariette avslöjade nya husbygget i ett inlägg på Instagram.

Var de ska bygga och när framgår inte, men hon ger oss en liten tjuvkik på en rendering av en första 3D-ritning på husets kanske viktigaste rum; hennes musikstudio.

Smygtitt på min nya studio med direkt vy och utgång till pool”, skriver hon i samband med ett nytt Instagram story-inlägg. Wow, så lyxigt med pool!

För att inte tala om lyxen att få bestämma precis hur ens framtida hem ska se ut. Stort grattis till hela familjen!

Annons
Den här delen av huset ska bli Mariettes musikstudio.
Den här delen av huset ska bli Mariettes musikstudio.

Hänt har sökt Mariette för en kommentar om nya huset utan framgång.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons