LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

4 saker du vill veta om Mariette Hanssons fru Isabelle Grönqvist

12 nov, 2021 
ISABELLE GRÖNQVIST, MARIETTE HANSSON
Mello-stjärnan Mariette Hansson är gravid och väntar sitt första barn ihop med hustrun Isabelle Grönqvist.
Men vem är egentligen Isabelle? Här är några saker du vill veta om henne.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Mariette Hansson, 38, och Isabelle Grönqvist, 33, träffades för första gången för sex år sedan, men då var båda i en relation på var sitt håll. Men för ett år sedan meddelade paret att de förlovat sig.

Isabelle är chefsdesigner och fotograf men däremot kan de inte längre titulera sig som flickvänner. Paret gifte sig nämligen i hemlighet väldigt nyligen, så nu är de istället äkta makar.

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”, skrev Mariette då.

Snart får Mariette och Isabelle sitt första gemensamma barn

Men att gifta sig var inte det enda som Mariette och Isabelle har i görningen just nu. Mariette är nämligen höggravid och snart kan de välkomna en liten son till familjen.

Annons

Den lilla sonen kommer även få ett syskon. Isabelle har nämligen dottern Disa, 3, från ett tidigare förhållande. Disa syns ofta till på Mariettes sociala medier och det märks att Mariette älskar barn.

Enligt folkbokföringen så heter Isabelle inte längre Grönqvist i efternamn, utan istället har hon tagit Mariettes efternamn, nämligen Hansson.

Isabelle är skriven på en adress i Höganäs, Skåne. Men till vardags verkar det som att hon och Mariette bor i Hägersten, söder om Stockholm med dottern Disa.

Isabelle Grönqvist Hanssons tidigare partner

I dagsläget är Isabelles ex okänt förutom att hon var i en relation när hon och Mariette träffades för första gången, för sex år sedan.

Men nu är hon alltså ihop och gift med Mariette. Efter några dagar som gifta delade Mariette med sig av bröllopslyckan.

”Tack för all kärlek till överöser oss med! Kram från Fru & Fru Hansson”, skrev Mariette då.

Annons

Vem är Isabelles dotter Disas pappa?

Dottern Disa är tre år gammal och verkar spendera stor del av sin tid hemma hos sin mamma Isabelle och bonusmamman Mariette.

Vem pappan är till barnet är dessvärre okänt för oss.

Vad jobbar Isabelle Grönqvist Hansson med?

Isabelle är designer och jobbar på ett företag som heter Tillberg design. Företaget grundades i Sverige redan 1964 och sysslar med design av stora lyxyachter.

TILLBERG DESIGN
Företaget som Isabelle jobbar på jobbar med att designa båtar.

Är Isabelle Grönqvist Hannson fotograf?

Isabelle jobbar idag som grafisk designer men enligt hennes profil på Linkedin så har hon även jobbat som fotograf och biofotograf. Idag beskriver Isabelle sig själv som "senior designer" på Tillberg design.

Isabelle har även Instagram, men där har hon ett privat konto. Hon verkar inte heller ha varit med Mariette på hennes senaste vimmel, då hon inte finns med på en enda bild på Bildbyrån TT.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons