LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mariette Hanssons vädjan - slår tillbaka efter hårda kritiken om sonen

24 apr, 2022 
Mariette Hansson
Mariette Hansson och hustrun Isabelle Hansson är nyblivna föräldrar till sonen Dante.
Nu bemöter artisten den kritik hon fått utstå efter att ha delat med sig av uppdateringar från turnélivet med barnen.
Läs allt här!
Annons
Detaljen på klänningen som får paret Mandelmann att vika sig av skrattBrand logo
Detaljen på klänningen som får paret Mandelmann att vika sig av skratt

Artisten Mariette Hansson, 39, och hustrun Isabelle Hansson (fd Grönqvist), 33, blev i november föräldrar till en liten son, som senare fick namnet Dante, 5 månader.

Nu är Mariette ute på turné, något som hon gärna kombinerar med familjelivet och som hon dessutom generöst delar med sig av på sociala medier.

Efter en händelse med sonen har stjärnan fått mottaga en hel del kritik från följare. Nu väljer hon att bemöta kritiken med en tydlig markering!

Därför har Mariette Hansson blivit anmäld till socialtjänsten – månader efter Dantes födsel

Mindre än tre månader efter Dantes födsel blev artisten anmäld till socialtjänsten. Något som hon själv valde att lyfta på Instagram.

Anmälaren blir rädd och tycker att det är obehagligt när hen ser hur upptagen mamma är. Anmälaren har via gemensamma vänner hört att mamman har väldigt mycket för sig. Anmälaren vet inte om det finns någon annan som avlastar mamma när hon spelar musik”, skrev Mariette då i ett öppet inlägg.

Annons

Efter det att brevet offentliggjordes av Mariette har händelsen engagerat allt från sympatiserande föräldrar, kända profiler och HBTQIA+-gemenskapen; alla sluter upp och stöttar Mariette.

– Jag kan inte säga att det här har påverkat mig negativt på något sätt, det enda jag känner är att de här resurserna hade kunnat läggas på fall som verkligen behöver det. Och att det säkert finns väldigt många som hade behövt det här, sade hon till tidningen Aftonbladet om händelsen.

Mariettes Hanssons vädjan - slår tillbaka efter hårda kritiken om dottern: “Snälla”

Nu tvingas den nyblivna mamman utstå kritik gällande bristande föräldraskap igen. Denna gång gäller det några uppdateringar från turnélivet.

Hustrun Isabelle, lilla Dante och bonusdottern Disa, 3, har florerat i bilder och videoinspelningar från genrep och olika backstage-områden på turnén. Härligt att kunna kombinera den älskade familjen och den stora passionen i livet!

Annons

Men det tycker inte alla. Nej, en andel följare har kommenterat det faktum att hon har med sig barnen på scenen. Nu vädjar Mariette till kritikerna och ber dem tänka ett varv extra innan de uttrycker sina åsikter. Så här skriver hon på Instagram:

Eftersom jag får så mycket påhopp och hot när jag har med barnen på scen så vill jag gärna förtydliga två viktiga saker nedan:

1: Ljudet på scen är nästan obefintligt då vi har in-ear monitoring. Ljudet du hör är utljudet för publiken där Isabelle Hansson står och filmar med zoom objektiv.

2: Barnen har alltid rejäla hörselkåpor oavsett. Kanske saker man inte vet om när man inte sysslar med musik på detta sättet.

Men snälla dra inte förhastade slutsatser då heller och sprid en massa hat. Det gör ingen gladare. Fråga om du är osäker. Kram”.

Laila Bagges stöd till artisten Mariette Hansson – efter kritiken om turnélivet med barnen

Låtskrivaren och radiopersonligheten Laila Bagge, 49, är en av alla de röster som fyller kommentarsfältet med kärlek.

Annons

Vi som jobbar med musik vet detta! Hade som sagt Liam min 18 åriga son med på turné och han satt i en babybjörn hela tiden! Inget fel på hans hörsel då det är precis som du säger! Jag är så trött på alla ”mammapoliser” som tror att de är bättre föräldrar till andras barn! Våga lita på att andra föräldrar har koll och vet vad som är bäst för sitt egna barn!!! Du är grym”, skriver hon för att stötta kollegan i musikbranschen.

Vi hoppas att stödet väger tyngre än alla de kritiska rösterna. Turnélivet med familjen ser underbart härligt ut!

FOTO: Instagram, Janne Danielsson

Annons