LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Dikmens nya besked om kärlekslivet – nu berättar han: “Jag har börjat..”

24 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Filip Dikmen
Vi får se allt mer av Youtube-profilen Filip Dikmen, som nu tävlar i årets säsong av Let's dance. I en ny intervju så avslöjar han insikten om sitt kärleksliv – något som han tidigare varit tystlåten om.
Annons
Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”Brand logo
Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

Komikern Filip Dikmen, 26, fick sitt stora genombrott via Youtube och Instagram.

I årets säsong av Let's dance tävlar Filip tillsammans med dansproffset Linn Hegdal, 26, Det är nog inte bara tur som har gjort att Linn med tidigare danspartners vunnit tävlingen – två år i rad! År 2020 vann hon och artisten John Lundvik, 39, och året efter dansade hon hela vägen till seger tillsammans med modellen Filip Lamprecht, 24.

Så Filip är en lyckost som får dansa med henne i Let's dance. Men även Filip visar framfötterna i danstävlingen – i gårdagens avsnitt var det han och Linn som stal hela showen med deras jive. De möttes av stående ovation och fick säsongens första fulla pott när samtliga i juryn gav dem högsta poäng!

Stort grattis!

Filips egna ord: ”Blev utnyttjad för mitt kändisskap”

Filip Dikmen brukar ligga lågt när det kommer till att prata om sitt kärleksliv. Han har tidigare varit selektiv med att öppna upp sig om detaljerna, och när Hänt intervjuade honom sommaren 2018 förstod vi bättre varför:

Annons

– Har du haft flickvän under den här, eller pojkvän då?, undrade Hänts reporter då.

– Flickvän! Här är vi neutrala och här är vi respektfulla om alla sexuella läggningar, svarade Filip Dikmen och fortsatte:

– Jag har inte haft flickvän men jag pratade med ett par tjejer under en längre period. Men jag fick reda på att en av dem utnyttjade mig för kändisskap. Så sedan dess har det varit på paus.

”Jag gillar...”

Det kan inte vara roligt att få reda på att någon dejtar en för att man är känd. Men nu är det drygt fyra år sedan, och under tiden som gått har Filip har förhoppningsvis mött mer genuinitet i sitt dejtande.

Det verkar i varje fall som om komikern lärt sig att känna igen vissa varningsflaggor, och enligt honom finns det tre saker han värderar högt i sitt val av partner. I en intervju med Expressen berättar han:

– Så nu är jag på jakt efter vad jag tycker om. Och jag har börjat checka av, detta fungerar, detta fungerar inte, jag är dock inte hundra procent säker ännu. Jag tycker inte att man ska vara det, att detta är exakt vad jag söker. Men jag gillar intelligens, integritet och humor. De tre har varit konstanta sen jag var liten, säger Filip Dikmen.

FOTO: TT

Annons