Marie Mandelmanns glädjebesked – efter bagarens olycka på gården

Marie Mandelmanns glädjebesked – efter bagarens olycka på gården

Marie och Gustav Mandelmann är svenska lantbrukare och tillsammans driver de äkta makarna Mandelmanns gård, på senare år har de även blivit omtyckta tv-profiler efter att deras egna tv-serie med samma namn hade premiär 2017.
7 av de bästa sommarpraten genom tiderna
Slå på ljud

Marie Mandelmanns, 57, är gift med maken Gustav Mandelmann, 26, sedan otroliga 29 år tillbaka. Paret träffades på en skola i Bohuslän som Marie gick på för att lära sig stenhuggeri. Till skolan kom Gustav som hade tagit uppehåll i sina läkarstudier för att måla på skolan och resten är historia.

Tillsammans driver paret Mandelmanns trädgårdar. Paret har även ett eget program på TV4 vid namn Mandelmanns gård. I programmet får tv-tittarna följa familjen Mandelmann som består av Marie, Gustav och deras fyra barn. De driver den kravmärkta gården Djupadal på Österlen. Här får tv-tittarna följa familjen i deras arbete på gården – i allt från djurskötsel, bygge, matlagning och utflykter.

Tidigare i sommar kunde Mandelmanns avslöja för tittarna att de kommer komma tillbaka till tv-rutan. De är igång med att spela in säsong 6 av Mandelmanns gård. I ett inlägg på Instagram skriver Marie om det positiva beskedet:

”Säsongsavslutning nu ikväll och vi är redan påväg in i filmandet av en sjätte säsong med nya äventyr.”, skrev de på deras Instagram.

Marie Mandelmanns glädjebesked – efter tuffa bakslaget

Tidigare i juni delade Marie med sig av ett inlägg på sin Instagram där hon behövde hjälp av sina följare att tipsa om en bagare som kunde hjälpa paret i deras trädgårdskök, detta efter att deras ordinarie bagare brutit benet.

”Hjälp!!! Nu har det hänt det som bara inte får hända! Vår vän som jobbar med baket i vårat trädgårdskök har brutit benet! Så medans hon kryar sitt ben söker vi en bagare i ca 6 veckor med start efter midsommar.” Skrev tv-profilen på sin Instagram.

Ropet på hjälp på Maries Instagram verkar ha hjälpt paret med sitt problem då Marie delade med sig av en bild bara två dagar senare efter den senaste bilden och tackade sina följare för deras hjälp med att hitta en ersättare:

”Tack alla som hjälpt till att hitta en bagare!”

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges privata avslöjande om hustrun Johanna Lind Bagge

LÄS OCKSÅ: Gry Forssells son Vincent har vuxit upp – så ser han ut idag

FOTO: Marie Mandelmann/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN