LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gry Forssells son Vincent har vuxit upp – så ser han ut idag

30 jul, 2021 
Johanna Alm
Gry Forssell och sonen Vincent
2003 fick den populäre programledaren Gry Forssell och maken Alex Kossek deras första barn, en son vid namn Vincent. Idag har sonen vuxit upp och för drygt två veckor sedan fyllde sonen 18 år.
Annons
5 saker du bara måste veta om Gry ForssellBrand logo
5 saker du bara måste veta om Gry Forssell

Gry Forssell, 48, är gift med Alex Kossek, 44, sedan tolv år tillbaka. Tillsammans har de sonen Vincent, 18, och dottern Nikki, 14.

Gry och maken Alex träffades genom jobbet. Tidigare har hon förklarat att när de träffades så kunde hon aldrig ana att de skulle bli ett par, eftersom Gry var fem år äldre än honom och hon trodde att de var på helt olika faser i livet:

”För 7305 dagar sedan var det torsdag den 15/3 2001. Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar. Dessutom var du ju fem år yngre än jag, dina kompisars tjejer tog studenten och jag hade nyss fyllt 28 och hade flyttat hemifrån för nio år sedan så det kändes som att vi var i helt olika faser i livet så jag hade aldrig kunnat gissa att det skulle bli vi.”

Senare har hon berättat mer ingående hur det gick till när det uppstod kärlek mellan paret:

Annons

”Men så var vi ett gäng som sågs på en sen lunch -eller om det var tidig middag -du hade din lundakompis Axel på besök och hade visat honom huvudstaden och lunchhäng på Grodan gled över i utekväll och något Jack Daniels-event på Sturecompagniet. Där, sent på natten, inne i regnbågsrummet kysstes vi för första gången. Någon garderobiär snodde (tack gode gud) din jacka med dina hemnycklar och Axel och du fick sova hos mig.”

Gry Forssells äldsta son har vuxit upp - så ser han ut idag

Den 16 juli 2003 fick paret sitt första barn och de döpte sonen till Vincent, som nu har hunnit bli hela 18 år. På sin Instagram delar den folkkäre tv-profilen med sig av lyckan över att ha sonen i sitt liv.

”Den 16/7 2003 blev jag mamma. Den 15/7 var jag inte det och sedan plötsligt blev jag det för resten av mitt liv - och det är det bästa som har hänt mig någonsin. Idag fyller mitt första barn 18 år och det är lika fantastiskt som overkligt och jag är så stolt över honom att jag kan spricka. Grattis @alexkossek och mig som får vara hans föräldrar och grattis min älskade, fina och underbara son.”

FOTO: Gry Forssell/Instagram, Karin Törnblom/TT, Vincent Kossek/Instagram

Annons