Idol 2023 marknadsföring banner

Maria Montazami om svartsjukan med Kamran – krisen i äktenskapet

29 mar, 2023 
Maria Montazami
Maria Montazami har varit gift med maken Kamran Montazami sedan 1990.
När hon nyligen gästade Efter fem berättade hon om den tuffa tiden med maken under Let's dance.
– Väldigt sotis, säger Maria.
Annons
Maria Montazamis känslor om sommar i Sverige: ”Var är svenskarna?”
Maria Montazamis känslor om sommar i Sverige: ”Var är svenskarna?”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära tv-profilen Maria Montazami, 56, slog igenom stort efter sin medverkan i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där fick vi följa hennes lyxiga liv på andra sidan Atlanten tillsammans med flera andra fruar.

Någon vi fick se vid Marias sida är hennes stöttepelare i livet, maken Kamran Montazami. Paret har varit gifta sedan 1990 och föll pladask för varandra när Maria jobbade som servitris på en restaurang i USA. Idag har de varit gifta i mer än 30 år och har fyra barn tillsammans – Sara Montazami, Hanna Montazami, Emma Montazami, och Nicholas Montazami.

Maria Montazami om tuffa tiden med Kamran – avslöjar kampen

Men allt har inte varit en dans på rosor för makarna. I en tidigare intervju med Hänt berättade Maria om den tuffa tiden i relationen när hon år 2013 medverkade i programmet Let's dance.

– Vår tuffaste period är under den klassiska Let’s dance-tiden. Det var alldeles för långt för mig att vara borta i elva veckor, och nej det gick inte. Men been there, done that, sa hon då.

Annons

Under Let's dance dansade Maria tillsammans med Kristjan Lootus och i samband med programmet blev det en konflikt mellan Kristjan och Marias make Kamran. Maria har också berättat att det varit otrohetsdrama mellan henne och Kamran också för massa år sedan.

Maria Montazami om tiden under Let's dance: ”Kamran var sotis”

När Maria nyligen gästade Efter fem kom hon in på Let's dance-tiden och berättade hur jobbigt det var att pendla mellan USA och Sverige.

– Det var hårt eftersom jag fick pendla fram och tillbaka. Nu har jag fått börja erkänna att det var Kamran som var väldigt sotis, det var därför jag fick åka fram och tillbaka. För jag var borta i elva veckor och han hade inget att vara sotis över så det var bara onödigt.

Annons

Maria berättar även att på grund av att hon befann sig i USA under en viss del av tiden så fick hon öva på dansen på distans.

– Allt pendlande, helt i onödan, jag fick träna över en video som Kristjan skickade, det var jättekonstigt, säger hon.

Men som tur är har Maria och Kamran lyckats ta sig ur varje kris och har nu lagt den tiden bakom sig. Idag väljer de att fokusera på varandra och barnen.

FOTO: TV4, SVEN LINDWALL / XP / TT

Annons