LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami erkänner otroheten mot Kamran – berättar om krisen

16 mar, 2022 
Maria och Kamran
Maria Montazami och maken Kamran kilar stadigt efter ett 30 år långt äktenskap.
Men vägen dit har inte varit spikrak. Nu berättar tv-profilen om svackan med otrohet och svartsjuka.
– Det var jättejobbigt, säger Maria.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazami är hollywoodfrun som tog alla med storm i samband med att TV3-programmet Svenska hollywoodfruar drog igång år 2009. I serien fick vi följa henne tillsammans med maken Kamran Montazami och deras fyra barn i Kalifornien.

Sedan dess har Maria synts i flera andra tv-sammanhang och är just nu aktuell i överlevnadsprogrammet The Island, på Kanal 5.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu om livet med Kamran, svackan i relationen och hur hon och maken tog sig igenom otroheterna.

Maria Montazami om Kamrans svartsjuka under Let's dance

Maria och Kamran har varit gifta i 30 år. Han har jobbat en hel del och Maria har varit en så kallad ”hemmafru”. Hon beskriver att Kamran betyder allt för henne, i intervjun med Aftonbladet.

Annons

– Kamran är smart, han skryter aldrig, har inga juveler på sig och är så jäkla enkel och glad. Däremot är han en arbetsnarkoman och jag tycker han borde chilla lite mer och njuta av allt han har.

År 2013 medverkade Maria i Let's dance och dansade tillsammans med Kristjan Lootus. I samband med programmet blev det en dispyt mellan Kristjan och Marias make Kamran.

– Det var jättejobbigt. Vi renoverade huset då och jag sa till Kamran att jag säkert skulle åka ut efter två veckor stelbent som jag är, men det gjorde jag inte och hans mamma var också här. Sedan tittade hon på Let's dance och trodde kanske jag höll på med något mysko – vilket jag absolut inte gjorde. Det var också onödiga och osäkra tankar från Kamrans sida, säger Maria och tillägger:

– Han blev otroligt sotis! Jag fattade inte varför han skulle bli det, men så var det.

Maria Montazami om otroheterna: ”Fjantigt och dumt”

Maria Montazami har tidigare varit öppen med att hon och Kamran haft en svacka i äktenskapet. För väldigt många år sedan var de otrogna mot varandra.

Maria Montazami och Kamran Montazami med dottern Sara Montazami.
Maria Montazami och Kamran Montazami med dottern Sara Montazami.

Hon förklarar att det känns bra att de kan vara ärliga mot varandra. Idag är det ingenting de bryr sig om eller skulle lägga energi på.

– Det har vi pratat om och det var så fjantigt och dumt och betydde ingenting. Vi har varit tillsammans i så många år så det där är det sista vi vill tänka på eller bry oss om. Men jag tycker det var ganska modigt av oss att vara ärliga mot varandra. Det var en svacka, men det kan ha varit när hans mamma bodde hos oss och jag kände att det inte skulle funka.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons