ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami om sex, snusk och krisen med maken Kamran

20 sep, 2021 
AvOla Lagerström
Maria Montazami och maken Kamran.
Svenska Hollywoodfruar har gått i graven, men snart gör kanske Maria Montazami TV-comeback.
Hänt möter henne för ett samtal om kriser med maken Kamran, påträngande fans – och sex i det fria.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Hej Maria! Allt bra?

– Allt är jättebra, allt är fantastiskt. Livet leker! Jag mår bra och solen skiner.

Vad är senaste nytt när det gäller dig och din bättre hälft Kamran?

– Förutom att vi firar 30 år som gifta i år så har vi köpt elcyklar. Vi har börjat cykla på våra dejtingnights. Ferrarin har stått nästan ett år i garaget.

✔︎ Det här är Maria Montazami

Ålder: 55.
Stjärntecken: Skorpion.
Familj: Maken Kamran, 59, barnen Sara, 30, Hanna, 27, Emma 24, Nicolas 22.
Bor: Laguna Niguel utanför Los Angeles.
God egenskap: Ödmjuk.
Dålig egenskap: Svårt att säga nej.
Älskar att: Umgås och ta ett glas bubbel.Hatar att: Gnata.
Kändis jag gillar: Det kan jag säga på rak fot – Claes Eriksson. Han är allt en människa kan vara, alltså omtänksam, snäll och fantastisk.
Serie jag varmt rekommenderar: Breaking Bad.
Kör: En stor Range Rover.
Tre saker jag vill hitta på inom inte alltför avlägsen framtid: Åka båt till en ö, göra en lång hajk uppe i bergen och sjunga inför publik för att höra hur jag egentligen låter när jag sjunger.

Så ni har fått benmuskler nu, du och Kamran?

– Ja, åtminstone tummuskler eftersom man trycker på en knapp – och så far man iväg!

Var gör sig Kamran bäst: framför eller bakom kameran?

– Han har faktiskt vant sig vid att bli fotad, så jag skulle nog påstå att det är framför kameran. Tidigare hade han lite dålig självkänsla, nu känner han sig tryggare i sitt eget skinn.

Annons

Maria om äktenskapsbråken

Är Kamran fortfarande i fin form eller funderar du att skicka honom på hälsoresa till Kanarieöarna?

– Kamran är i jättefin form. På riktigt, alltså. Jag fattar inte, han är i perfekt form. Han har verkligen hållit sig i gott skick!

Säg tre grejer som era äktenskapstjafs handlat om, tack!

– Det vi kan bli osams om, menar du? Det kan vara när Kamran ställer ut soptunnorna. Han ställer de så jäkla nära varandra att sopgubben får skriva en lapp att ”nu får ni för fan separera era soptunnor”. Han har lite ADHD, Kamran. En annan grej är att han harklar sig som en gammal gubbe när han har ont i halsen. Just nu gör han det och det är jätteäckligt. Och en tredje grej.. Jag kommer inte på någon. Han är faktiskt ganska okej!

Maria Montazami med Kamran.

Vilken är den värsta krisen du haft?

– Jag vet inte om jag haft någon jäkla kris, jag har aldrig varit riktigt sjuk eller så. En lite halvjobbig kris – när jag kände att hjärtat höll på att fastna i halsgropen – hände för några veckor sedan. Jag råkade göra repor på någons bil och smet från platsen. ”Helvete”, tänkte jag och drog. Två dagar senare var min bil fixad, men jag tänker aldrig återvända till platsen. Otroligt oärligt gjort!

Annons

Hur står det till med dina barn?

– Fantastiskt! Sara ska gifta sig. Hanna bor tillsammans med sin pojkvän, båda bor i hus. Sara ska ta sin mäklarexamen, Emma läser till veterinär och Nicolas ska också ta sin mäklarexamen. Det verkar som att alla mina barn kanske börjar jobba för Kamran till slut. Han är den givmildaste bossen som finns!

Det vet ju du som hade honom som boss en gång i tiden, eller hur?

– Exakt! Han betalar mig fortfarande med jämna mellanrum – när jag inte skriver ut checkar till mig själv.

Maria med döttrarna Hanna och Sara 2016.

Tio år efter premiären av Svenska Hollywoodfruar 2009 bestämde sig TV3 häromåret för att lägga ner serien. Drog du en djup suck när du nåddes av nyheten eller firade du dödsstöten med ett glas extra fin champagne?

Annons

– Det var blandade känslor. Hollywoodfruar har gett mig så mycket i min mänskliga tillväxt, så när jag fick höra att slutet var nära blev jag lite ledsen så klart, för jag har haft det så fantastiskt roligt. Det har varit en show som tillfört så väldigt mycket för mig och min familj.

Men slutet blev också en befriare, eller?

– Ja, faktiskt. Du vet, bort med löshåret, bort med vissa krav man ställde på sig själv. Nu är det sweet pants och workoutkläder som gäller. Fasen vad skönt det är att vara tillbaka till sig själv, helt underbart!

I USA vet inte en kotte vem du är, men när du landar på Arlanda har du alla ögon på dig. Är kändisskapet jobbigt ibland?

– Kanske när man är ute och folk har alkohol i sig… Vi vet ju alla att alkoholen gör att man släpper på gränserna. Det kan vara lite påfrestande. Om man sitter där och äter mat så får man stiga upp var tredje sekund för att jag alltid är någons största fan. Jag blir så glad när jag hör det, men ibland vill man kanske äta upp maten innan man fotar.

Annons

Har du levt gott på att vara tv-profil?

– Ja, jättegott! Det har varit en fantastisk bonus på bankkontot. Jag har unnat mig saker som jag inte skulle kunna unna mig annars.

Resor?

– Nej, vi reser inte så mycket eftersom Kamran är en workoholic. Men vardagslyx. Du vet, vill man köpa något så gör man det…

Vem får dig nästan alltid att skratta?

– Min syster. Hennes jäkla historier… Hon är flygvärdinna, hon berättar så mycket kul om vad som händer uppe i luften. Det är inte så stillsamt som vi tror, det är verkligen barnförbjudet.

Har Kamran och du ”snuskat” mycket uppe i det blå, då?

– (Skratt). Det tror jag faktiskt inte! Vi har varit alldeles för blyga. Däremot har vi stannat Ferrarin många gånger och älskat vilt i vägkanten.

Vad väntar runt hörnet i ditt fantastiska liv?

– En jäkligt stor utmaning som du snart ska få reda på. Det är en sak som jag inte kan avslöja ännu, men du kommer att tappa hakan när du får se det…

TV-comeback, alltså. Nice! Slutligen Maria, vilken är den bästa stunden på din dag?

– När klockan slår fem och flaskan öppnas. Jag vet att det låter jättehemskt, men tyvärr är det så. Finns det något bättre än att sitta i trädgården och dofta på blommorna med ett glas bubbel i ena handen, som Ferdinand sa?

Foto: TT

Annons