LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Montazamis kärlekslycka med pojkvännen

10 mar, 2020 
Hanna Montazami
Maria Montazamis näst äldsta dotter, Hanna Montazami, är upp över öronen förälskad i sin pojkvän.
Nu visar hon upp kärlekslyckan med Adam Rudy Andrews.
Annons
Allt om Maria MontazamiBrand logo
Allt om Maria Montazami

I TV3:s succéprogram Svenska Hollywoodfruar har tittarna fått lära känna bland andra Maria Montazami, 54. I realitysåpan får vi en inblick i hennes vardag tillsammans med maken Kamran Montazami samt deras barn Sara, 28, Hanna, 25, Nicholas, 20, och Emma Montazami, 22.

Att Maria har en väldigt nära relation till sina barn råder det ingen tvekan om. Eftersom de alla är vuxna kan de dock inte umgås lika flitigt som tidigare men passar ändå på att ses när de väl kan.

I november åkte hela familjen till Mexiko för att vara med på ett bröllop. Resan fick dock en långt ifrån lugn start då de lyckades komma för sent till incheckningen.

”Tanten i check in sa tyvärr är ni 30 sekunder försenade. Vi blev helt stumma och vi förstod ganska snabbt att denna taskiga tant kommer inte att kunna rubbas”, berättade Maria Montazami i ett blogginlägg.

Efter att ha köpt nya flygbiljetter till allihopa var de äntligen på väg. Semestern blev dyrare än väntat men det verkar som att Maria var glad över att få umgås med maken och barnen ett par dagar.

Annons

Han är Hanna Montazamis pojkvän

Flera av Hollywoodfruns barn är aktiva på Instagram. Hennes näst yngsta dotter, Hanna Montazami, har nästintill 100 000 följare på sitt Instagram-konto. Hanna delar regelbundet med sig av inlägg om sitt liv och en person som ofta är med på bilderna är hennes pojkvän, Adam Rudy Andrews.

Förra veckan fick fansen återigen se en bild på paret. I bildtexten berättar Hanna om sina känslor för honom.

”Jag hade aldrig kunnat veta hur mycket jag behövde en Rudy i mitt liv. Rolig fakta: när jag var liten hade jag ett internskämt med min familj om min påhittade pojkvän Rudy. Vad är oddsen”.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Hanna Montazami återigen om kärlekslyckan med Adam Rudy Andrews.

 ”Jag har det underbart i New Orleans med min älskare”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons