Maria Montazamis kris med maken Kamran – efter 32 år som gifta: ”Jobbigt”

Maria Montazamis kris med maken Kamran – efter 32 år som gifta: ”Jobbigt”

Maria Montazami och maken Kamran har varit gifta i 32 år och har fyra barn tillsammans. Men nu berättar hon för Hänt om den tuffa tiden i äktenskapet.
– Det gick inte, säger Maria.
Midsommar 2022 – så firar kändisarna
0:45

Efter reklamen: Midsommar 2022 – så firar kändisarna

(0:45)

Slå på ljud

Maria Montazami, 56, blev känd efter sin medverkan i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där fick vi följa hennes lyxiga liv på andra sidan Atlanten tillsammans med flera andra fruar.

Genom åren har det varit en hel del intriger mellan fruarna som medverkade, men som tur är har Maria alltid haft sin stöttepelare, maken Kamran Montazami, 60, vid sin sida.

Marias ord om maken Kamran efter 32 år som gifta

Maria och Kamran har varit gifta sedan 1990 och träffades när Maria jobbade som servitris på en restaurang i USA. Idag har de varit gifta i 32 år och har fyra barn tillsammans – Sara Montazami, 31, Hanna Montazami, 29, Emma Montazami, 25, och Nicholas Montazami, 24.

När Hänt träffar Maria berättar hon hur det är att ha varit gift i 32 år med en och samma person.

– Har man varit gift så länge tror jag faktiskt att det beror på tur och helt enkelt tålamod. Det är ju ganska jobbigt att leva med en människa så länge för kärleken går ju i olika steg, säger Maria till Hänt och fortsätter:

– Först är man jättekär sen svalnar det och sen blir man jättekär igen. Men jag tycker respekt är det som står överst på listan, och förståelse och omtanke.

Maria om tuffa tiden med Karman: ”Det gick inte”

Men äktenskapet har inte alltid varit en dans på röda rosor för Maria och Kamran. När Hänt träffar Maria berättar hon om den tuffa tiden i relationen när hon år 2013 medverkade i programmet Let's dance.

– Vår tuffaste period är under den klassiska Let’s dance-tiden. Det var alldeles för långt för mig att vara borta i elva veckor, och nej det gick inte. Men been there, done that, säger hon.

Under Let's dance dansade Maria tillsammans med Kristjan Lootus och i samband med programmet blev det en konflikt mellan Kristjan och Marias make Kamran. Maria har också berättat att det varit otrohetsdrama mellan henne och Kamran också för massa år sedan.

Men som tur är har Maria och Kamran lyckats ta sig ur varje kris och har nu lagt den tiden bakom sig. Idag väljer de att fokusera på varandra och barnen.

FOTO: Nils Petter Nilsson/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN