Därför lämnar Hollywoodfrun Maria Montazami USA

Maria Montazami

Maria Montazami ska lämna sitt kära USA.
Nu berättar hon varför för sina följare på Instagram.
– Kommer jag att klara det här?, frågar hon.

Maria Montazami, 55, slog igenom i första säsongen av TV3:s succéprogram Svenska Hollywoodfruar. Hon blev direkt en stor favorit bland tv-tittarna. I realityserien fick tittarna en inblick i Marias lyxiga liv som hemmafru i Beverly Hills med hennes make Kamreon Montazami och deras fyra barn Sara som är född 1991, Hanna född 1994, Emma 1997 och Nicholas som är född 1998.

Sedan Svenska Hollywoodfruar slutade sändas har Maria bloggat, synts i olika tv-program och varit aktiv på Instagram.

CHOCK! TV4-tittarna häpnar efter bilden på Anders Pihlblad

Maria Montazami åker på filminspelning i tre veckor

Nu berättar Maria att hon ska resa bort i tre veckor för att hon ska vara med i ett nytt program. Häromdagen avslöjade Aftonbladet att Kanal 5 och Discovery+ snart kommer påbörja inspelningen av ett nytt realityprogram. Programmet ska bli en svensk variant av överlevnadsprogrammet The Island som går ut på ett en grupp människor lämnas på en öde ö, med endast sina kläder och en filmkamera.

I en video på Instagram berättar Maria att hon ska resa i väg för den nya programsatsningen, hon säger att hon hoppas på både god mat och dryck under resan.

– Hallå där kära vänner, nu är det så att jag ska åka på filminspelning i tre veckor. Jag vet inte hur det här kommer att gå men jag hoppas på mycket sol, bad, god mat, fin härlig dryck, nya vänner och mycket skratt, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hon lägger till att hon inte kommer att uppdatera sin Instagram förens hon är tillbaka, och då lovar hon att berätta för sina följare om upplevelsen.

– Jag återkommer om tre veckor så ser vi hur det har gått. Massor av somriga kramar till er alla. Kommer jag att klara det här? Det får framtiden avgöra, säger hon i videoklippet på Instagram.

Många av Marias vänner har kommenterat inlägget och önskar henne stort lycka till.

Tv-profilen Daniel Paris har kommenterat videon: ”Stort lycka till Maria! Du är modig och power! Det kommer gå så bra! Kram

Kändisfrisören Bobby Odunco har också kommenterat inlägget: ”Du klarar allt. Lycka till fina och tack för ditt genuint fina meddelande”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds starka ord till Martin Stenmarck efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert om varför hon och Joacim Rickling inte har gift sig

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Sveriges Television

SENASTE NYTT!