LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Lundqvist om flytten till Thailand med döttrarna Alva och Nora

17 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Maria Lundqvists döttrar
Den hyllade skådespelaren Maria Lundqvist har flera gånger uttalat sig om åldersskillnaden mellan henne och den 21 år yngre pojkvännen Kristoffer Hellström.
Nu berättar hon om den stora livsförändringen med döttrarna Alva och Nora!
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Skådespelerskan Maria Lundqvist, 56, har många gånger hyllats för sina insatser i svenska storfilmer som Heartbreak Hotel och Änglagård. I 20 år var hon gift med skådespelaren Mikael Bengtsson och tillsammans fick de barnen Anton, Arvid, Alva och Nora.

Men kärleken dog ut och efter många år tillsammans valde de till slut att gå skilda vägar. Snart hade Maria dock återigen hittat kärleken i den 21 år yngre skådespelaren Kristoffer Hellström, 35. Förhållandet var något som fick många att höja på ögonbrynen och Maria har flera gånger tvingats gå ut offentligt för att kommentera åldersskillnaden.

– De som tror att kärlek har att göra med ålder – det har det inte. Det har att göra med kemi, humor och hur man förhåller sig till varandra, sa hon i Malou efter tio efter att förhållandet visats upp i rampljuset.

Ångrade medverkan i Anders knackar på

2017 tog paret relationen till nästa nivå och förlovade sig. Trots att Maria och Kristoffer till en början tänkt gifta sig i slutet av samma sommar har det ännu inte hunnit bli något bröllop.

Annons

Efter att Maria för en tid sedan var med i tv-programmet Anders knackar på fick skådespelerskan många kommentarer kring hennes hem och kärleken till Kristoffer. Reaktionerna fick Maria i efterhand att ångra sin medverkan och i podcasten Nemo möter en vän berättade hon då att hennes integritet var kränkt efter programmet.

– Jag kände när jag ser programmet och kommentarerna som kommer sen – där gick jag innanför min integritet, som jag har lovat mig själv och känt att jag velat hålla, sa hon då.

Förändringen med döttrarna

Nu berättar Maria Lundqvist om ytterligare en livsförändring, tillsammans med döttrarna Alva och Nora. För tio år sedan packade de nämligen sina väskor och begav sig till Thailand för att spela in den kritikerrosade dramaserien 30 grader i februari – något hon skriver om i ett inlägg på Instagram.

”För 10 år sedan levde jag ett annat liv i Thailand. Mina två egna biologiska döttrar bodde med mig i Bang Tao och gick i skolan på dagarna. Mina dagar gick till och filma den otroligt fina serien ”30 grader i Februari”. Stunderna där och då var magiskt spännande, vackra....kollegorna och staden, sanden, havet, dom svarta nätterna och dom heta dagarna kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta”, skriver Maria Lundqvist i inlägget och fortsätter med att skicka ett tack till Hanna Ardéhn och Viola Weidemann som spelade hennes barn i tv-serien:

Mina flesta scener gjorde jag med underbara Hanna Ardéhn och Viola Weidemann. Jag är så glad att jag fick bli eran filmmamma!”.

FOTO: TT

Annons