Maria Lundqvist om relationen med Kristoffer Hellström

Kristoffer Hellström och Maria Lundqvist

Maria Lundqvist och fästmannen Kristoffer Hellström förlovade sig för tre år sedan.
Nu kommer paret med ett nytt besked om bröllopsplanerna.
Slå på ljud

Skådespelaren Maria Lundqvist, 56, var gift med ex-maken Mikael Bengtsson i 20 år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Under äktenskapet fick de fyra barn ihop, sönerna Anton och Arvid samt döttrarna Alva och Nora.

Det var många människor som höjde på ögonbrynen när Maria avslöjade att hon träffat kärleken på nytt i den 21 år yngre skådespelaren Kristoffer Hellström, 35. Paret har nu varit tillsammans i ett decennium och Maria har vid flera tillfällen kommenterat åldersskillnaden.

– De som tror att kärlek har att göra med ålder – det har det inte. Det har att göra med kemi, humor och hur man förhåller sig till varandra, sa hon i Malou efter tio strax efter relationsavslöjandet.

Kristoffer Hellström om förlovningen

När Maria och Kristoffer dök upp på en biopremiär tillsammans 2017 satt en rejäl ring på Kristoffer Hellströms ringfinger. Han bekräftade då att paret förlovat sig.

– Vi förlovade oss för ett tag sedan, sa Kristoffer till Hänt vid tillfället.

Kristoffer berättade även att bröllopet redan var planerat men att de inte ville avslöja alla detaljer riktigt än.

– Vi gifter oss i år, det blir på sensommaren, sa han då.

Avslöjar nya beskedet om bröllopet

Men ännu har det inte blivit något bröllop för Maria Lundqvist och Kristoffer Hellströms del. När de i söndags gästade Bingolotto och programledaren Rickard Olsson pratade de återigen om sin relation.

– Jag känner mig väldigt nyförälskad fortfarande, säger Maria i programmet.

Rickard upplyser sedan paret om att det finns en oskriven regel som säger att man bör gifta sig inom två år efter förlovningen. För Maria och Kristoffers del har det nu gått tre år.

– Då är det kört, då får du fria en gång till, säger Maria, varpå Kristoffer tillägger:

– Då får man fria igen då.

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström är just nu aktuella med föreställningen Om att våga flyga som har premiär under våren 2020.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!