LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför ångrar Maria Lundqvist sin medverkan i Anders knackar på

08 dec, 2020 
Anders Öfvergård, Maria Lundqvist
När Maria Lundqvist gästar podden Nemo möter en vän berättar hon att hon ångrar sin medverkan i Anders knackar på.
Den folkkära skådisen menar att hon gick över sin egen gräns.
– Där gick jag för långt, säger Maria i podden.
Annons
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar påBrand logo
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

I Anders knackar på får folkkära kändisar besök av den bestämda och minst sagt ärliga Anders Öfvergård, 52. För ett par veckor sedan var det ingen mindre än skådespelaren Maria Lundqvist, 57, som släppte in snickaren i sitt hem.

När Anders knackar på hos Maria och hennes man Kristoffer Hellström, 36, kan man se att de älskar sitt stora hus, men Anders är inte lika imponerad. Badrummet är en tickande bomb men paret verkar inte vilja inse allvaret.

Maria och Kristoffer träffades för 11 år sedan när de gjorde en föreställning ihop i Karlstad. De klickade direkt, men med tanke på den stora åldersskillnaden trodde Maria aldrig att det skulle bli något mellan dem.

– I och med att det är så stor åldersskillnad mellan mig och Kristoffer, jag var ju 46 är redan när vi träffades och han 25, så trodde jag aldrig att det här kunde bli något skulle resultera i någonting annat än vänskap, sa hon i programmet.

Annons

Hemmet är Marias privata del i livet

I det senaste avsnittet av podden Nemo möter så gästas Nemo Hedén, 33, av just Maria Lundqvist. De sitter hemma hos henne och poddar och i ärlighetens namn är han en av de få som faktiskt fått komma hem till den folkkära skådespelerskan.

– Mitt hem är mitt innersta, min innersta plats som bara är mitt och barnens, säger Maria i podden.

Maria och Kristoffer ger Anders en "house-tour"

Maria bjuder nästan aldrig hem folk och att hon nu bjudit in Nemo är väldigt sällsynt enligt henne. Hon har aldrig gjort något hemma hos-reportage så därför kommer det också som en chock för Nemo att hon nu medverkar i Anders knackar på.

– Varför gjorde du det då? Var det för pengarna? undrar Nemo.

– Nej nej nej för fan, jag fick ingenting för att vara med. Jag fick snarare betala för det, för att annars så blir det ju som ett mut-program liksom, förklarar Maria.

Annons

Maria är gärna öppen om sitt liv och kärleken till Kristoffer, men när det kommer till att visa upp sitt hem har hon en lite annorlunda syn.

– Jag kände när jag ser programmet och kommentarerna som kommer sen – där gick jag innanför min integritet, som jag har lovat mig själv och känt att jag velat hålla, säger hon.

Maria Lundqvist ångrar sin medverkan

Faktum är att Maria i själva verket ångrar sin medverkan i renoverings-programmet.

– Hade någon frågat mig om att göra ett sådant program igen så hade jag sagt nej. Jag tycker att Anders är en kul person att kika på. Men det jag hade svårt för var att jag såg mitt egna hem filmas av, det var just det, säger hon och fortsätter:

– Men det blir något annat när Maria har ”privat-mössan” på och osminkad i in i mitt hem, där gick jag för långt, konstaterar Maria.

FOTO: Ola Axman/TT, TV4

Annons