Margaux Dietz kritik mot Nyhetsmorgon efter inslaget

Margaux om nyhetsmorgon

Många har uppmärksammat Margaux Dietz förlovning med kärleken Sean Canning. I Nyhetsmorgon gjordes ett inslag om det, nu ger influencern en känga till programmet.

Det är snart fyra år sedan som Margaux Dietz, 30, slog igenom med dunder och brak. Det var när hon valde att dela med sig av en video från sin förlossning med sonen Arnold, 3, på Youtube som det hände. Sedan dess har hennes karriär gått spikrakt uppåt och hon kommit att bli en av Sveriges mest populära influencers och idag kan hon titulera sig som bloggare, poddare, entreprenör, författare och programledare.

Men bara för att karriären går som på räls betyder inte det att resterande delar av livet alltid gör det. Kärlekslivet är någonting som gått lite upp och ner för Margaux och med tanke på att hon är en offentlig person har vi alla fått följa med hela vägen.

Hon har varit öppen mer kärlekslivet

Det är snart två år sedan som Margaux och Jacob Liebermann som hon har sonen tillsammans med gick skilda vägar. Hon har öppet berättat om deras konflikter och hur de valt att lösa det med vårdnaden om sonen.

En tid efter separationen kunde hon meddela att hon funnit kärleken på nytt i Emil Ingemarsson. Men relationen blev inte långvarig och i höstas nåddes vi har nyheten att paret valt att gå skilda vägar.

Strax innan årsskiftet berättade Margaux i podcasten som hon har tillsammans med sin storebror Theo Dietz att hon funnit kärleken på nytt. Och trots att hon kämpade med att hålla hans identitet hemlig så kunde hon inte hålla sig från att visa upp honom. Mannen som stulit Margaux hjärta visade sig vara PR-profilen Seán Canning. Sedan avslöjandet har kärlekslyckan fullkomligt blomstrat och Seán har flitigt synts i Margaux olika sociala medier-kanaler.

Förlovade sig nyligen med nya kärleken

Att paret är fullkomligt förälskade i varandra kan inte undgå någon, de är generösa med att ösa kärlek över varandra. Och för bara några veckor sedan gjorde Seán den ultimata kärleksförklaringen för Margaux och gick ned på ett knä för henne. Paret är nu förlovade och det har väckt en hel del uppmärksamhet på flera håll.

LÄS MER; Så friade Seán Canning till Margaux Dietz

I henne podcast Margaux och Theo pratar de om all uppmärksamhet som förlovningen har väckt. Och de väljer att lägga fokus på ett specifikt tillfälle där influencerns kärleksliv blev ett hett ämne, nämligen i TV4:s Nyhetsmorgon.

– Jag var tydligen med på Nyhetsmorgon med förlovningen, säger Margaux i sin podcast och spelar upp ett klipp.

”Influencern Margaux Dietz har förlovat sig det här blev rubriker i hela Sverige faktiskt. Och det kanske inte är så konstigt för det går snabbt i kärlekslivet för bara typ tre månader sen gjorde hon slut med sin föredetta pojkvän.”, hör man nöjesjournalisten Malin Collin säga.

Kängan till Nyhetsmorgon

Här pausar Margaux och är märkbart irriterad över vad som sägs i det populära morgonprogrammet.

– Alltså jag trodde man behövde fakta i fall att man ska sitta på Nyhetsmorgon? Tre månader?, säger hon till sin bror.

Klippet fortsätter rulla varpå man hör Malin Collin säga:

”Det var väl drygt ett år sen som relationen innan dess då gick i kras.”

Ännu en gång pausas klippet och Margaux försvarar sig.

– Det är inte heller sant. Bara för att någonting kommer ut i media betyder inte det att någonting inte händer för 1,5 år sen. Det var inte så att jag och Jakob ba, japp nu skiljer vi oss och så går vi ut i pressen samma dag, säger hon och fortsätter:

– Vi gifte oss aldrig för det första, vi gjorde slut för nästa två år sen.

Nöjesjournalisten fortsätter prata på om Margaux och om hur det var ett smart drag av henne att skaffa sig ett blomstrande kärleksliv i en trist pandemi.

”Man kan säga mycket om Margaux Dietz men att hon skulle vara dålig på sitt jobb det stämmer inte.”, avslutar hon med att säga.

LÄS OCKSÅ: Emil Ingemarsson om exet Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

LÄS OCKSÅ: Jacob Liebermann om Margaux Dietz förlovning med Seán Canning