Margaux Dietz om kaoset efter bröllopet: ”Allt går fel”

Margaux Dietz Liebermann om kaoset efter bröllopet med jacob
Förra helgen gifte sig Youtubern Margaux Dietz Liebermann med kärleken Jacob i ett påkostat och lyxigt bröllop. Men efter bröllopet var vardagen snart tillbaka – något som Margaux snabbt fick erfara.
Annons

Förra helgen gifte sig Margaux och Jacob Dietx Liebermann efter att Margaux friat under en semester till Maldiverna i december. Margaux blev för många ett känt ansikte när hon la upp sin förlossningsvideo på Youtube. Förra våren trädde hon dansgolvet i TV4:s Let’s dance.

Margaux har 310 000 följare på Instagram och över 220 000 följare på sin Youtube-kanal där hon visar upp sitt liv med kärleken Jacob och deras gemensamma son Arnold.

Annons

Helgens bröllop blev ingen diskret affär, utan brudparet hade verkligen slagit på stort. Festen gick av stapeln redan på fredagen då gästerna slussades buss till en ”hemlig plats”, som visade sig vara Hässelby slott utanför Stockholm. Väl på plats hölls en förfest med djungeltema innan själva vigseln ägde rum på lördagen.

Annons

Brudparet var uppklädda till tänderna och vigseln hölls av ingen mindre än Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor.

Det blev med andra ord en lyckad och lyxig tillställning, men bara ett par dagar senare var Margaux liv tillbaka i vardagliga banor. I ett inlägg på sin blogg, med titeln Tillbaka i verkligheten skriver Margaux om kaosdagen efter bröllopet.

Jag har haft en riktig sådan, ”allt går fel” morgon. Jag ska snart bryta mönstret, jag måste bara lyckas ta mig ut ur lägenheten. Morgonen började med att Arnold vaknade väldigt tidigt och jag flög upp ur sängen innan jag ens hann se vad klockan var”, skriver Margaux.

Kaos och försovning

Efter blöjbyte och mys med sonen Arnold kunde Margaux somna om, utan att märka att hon glömt mobilen i ett annat rum.

Men sen kom paniken, jag har försovit mig en hel timma.. Städerskan kom hit för första gången också och hon hade ingen aning om vart något var, vilket jag inte heller har, hehe. Så allt har dragit ut på tiden”, skriver hon.

Annons

Under dagen jobbade Margaux Dietz med en video, med många omtagningar, utan att få till det som hon ville.

Lätt att det blir en block i huvudet när jag är lite stressad. Det är först nu jag förstår att jag inte haft något i huvudet förutom bröllopet”, skriver Margaux Dietz.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…