hänt exklusivt

Exets första ord om Pernilla Wahlgrens förlovning med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Bauer

Pernilla Wahlgren är förlovad och kärleken sprudlar.
Nu väljer en tidigare flamma att för första gången kommentera Pernillas stora lycka med Christian Bauer.
– Hon är ju förlovad nu som jag förstår med Christian, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus Schenkenberg om relationen till Pernilla – efter romansen
0:25

Efter reklamen: Marcus Schenkenberg om relationen till Pernilla – efter romansen

(0:25)

Slå på ljud

Marcus Schenkenberg, 54, har dejtat en hel del kvinnor i sina dar. Han har bland annat haft relationer med Pamela Anderson, 55, och Jessica Simpson, 42. Men det är inte bara internationella stjärnor som Marcus har dejtat. Han har även haft en romans med Pernilla Wahlgren, 55.

Marcus Schenkenberg och Pernilla Wahlgrens tidigare romans

Det var under tiden som Marcus och Pernilla medverkade i Let's dance 2010 som deras romans uppmärksammades ordentligt. Men första gången det cirkulerade rykten kring duon var redan några år tidigare när de spelade in TV3:s serie 24 timmar.

– Nej men jag och Mackan hade en liten fling, det hade vi. Han är jättegullig verkligen, har Pernilla tidigare sagt i Framgångspodden.

Men hur ser då egentligen relationen ut idag? Har supermodellen och Wahlgrens värd-profilen någon kontakt? När Hänt möter Marcus Schenkenberg under pressträffen för The island berättar han hur läget ligger till.

– Vi har ingen relation. Hon är ju förlovad nu som jag förstår med Christian. Så jag är jätteglad för henne. Vi har ingen kontakt men skulle jag springa på henne skulle jag ge henne en stor kram och gratulera henne men vi har ingen kontakt nu, säger Marcus.

Marcus Schenkenbergs kärleksliv efter bebislyckan: ”Singel”

Pernillas kärleksliv har som sagt gått strålande senaste åren då Christian Bauer, 47, klev in och tog Pernilla med storm. För Marcus har det däremot inte gått riktigt lika bra.

– Nu är jag singel. Jag har dejtat någon lite smått men nu är jag singel, säger Marcus.

Att relationen tog slut gör honom dessvärre inte allt för mycket. I somras blev Marcus nämligen pappa till den lille sonen Collin. Lyckan över att fått ett barn har nu lett till att Marcus kan slappna av allt mer i jakten på den rätta.

– Det känns helt okej. Nu har jag ju Collin så jag känner ingen press på att hoppa in i något nytt. Händer det så händer det. Förut kunde jag känna lite press att jag börjar bli äldre och äldre. Jag vill liksom inte vara 70 bast när jag får barn men nu är jag mer avslappnad och allting är okej. Jag tar saker och ting som de kommer.

Marcus och Collins mamma är inte ett par, utan skaffade Collin tillsammans som vänner.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN