BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marcus Schenkenberg har blivit pappa – visar upp bebislyckan

23 jun, 2022 
Marcus
Marcus Schenkenberg har blivit pappa!
Nu visar han upp bebislyckan på Instagram.
”Välkommen till världen min underbara lilla pojke Collin!”, skriver den tidigare supermodellen.
Annons
Britt Ekland om familjen "Det är helt okej"Brand logo
Britt Ekland om familjen "Det är helt okej"

Svenska supermodellen Marcus Schenkenberg, 53, har blivit pappa. Något han avslöjar på Instagram.

”Välkommen till världen min underbara lilla pojke Collin!”, skriver Marcus i ett inlägg som är publicerat ifrån Stockholm.

Marcus har tidigare berättat för Expressen att han var redo för att stadga sig men på grund av pandemin var det svårt att dejta.

– Förhoppningsvis blir saker mer normalt snart så man kan dejta lite igen och kanske hitta någon att stadga sig med och få en familj. Det är en sådan sak som jag kände när jag var yngre att det var det viktigaste i livet, att få barn. Men nu känner jag ”händer det så händer det”. Om jag inte får barn så är jag okej med det, det är ett simpelt liv jag lever. Bara att ta hand om sig själv, sa Marcus då till tidningen år 2021.

Marcus är i nuläget inte i någon offentlig relation. I kommentarsfältet regnar det in gratulationshälsningar till den nyfödda pojken som fått det ovanliga namnet Collin.

Annons

Marcus Schenkenbergs omskrivna relation med Pamela Anderson

Marcus som vid 18 års ålder lämnade Sverige för USA har haft en framgångsrik modellkarriär. Dessutom har han under årens gång haft ett spännande kärleksliv.

Det var på 2000-talet som Marcus visade upp sin dåvarande flickvän, Pamela Anderson, 54. Paret träffades på en fest efter World Music Awards i Monaco.

Och när han medverkade i Let's dance 2012 florerade romansrykten kring Marcus och Pernilla Wahlgren. Något seriöst blev det inte, men enligt Pernilla var det flirtig stämning mellan deltagarna.

Hänt har sökt Marcus Schenkenberg för en kommentar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Patrik Österberg/TT

Annons