LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marcus Schenkenbergs verkliga relation med mamman till barnet

14 jul, 2022 
MARCUS SCHENKENBERG
Marcus Schenkenberg blev nyligen pappa till sonen Collin. Mamman till barnet är ingen mindre än TV4-profilen Jessica Bäckman.
Nu berättar hon hur deras relation ser ut egentligen.
– Vi lever på separata håll, berättar hon för Expressen.
Annons
Rapparen ADAAM om galan: ”Ser fram emot att vinna”Brand logo
Rapparen ADAAM om galan: ”Ser fram emot att vinna”

Det var i maj som Marcus Schenkenberg, 53, och Jessica Bäckman, 33, blev föräldrar till lilla sonen Collin.

”Välkommen till världen min underbara lilla pojke Collin!”, skrev Marcus i ett inlägg på Instagram.

”Du ville komma ut lite tidigare än planerat. 6/5 kl 11:53 fick jag se dig för första gången. 3130 g, 48 cm lång och en himla massa hår. Du är helt underbar min fina lilla pojke”, skrev Jessica.

Marcus och Jessica hade en fling under sommaren 2016 efter att de hade träffats på nätet. Men efter det skaffade Jessica pojkvän och romansen rann ut i sanden. När det senare tog slut med pojkvännen tog hon och Marcus upp kontakten med varandra igen. I höstas bestämde de att mötas upp.

– Och då blev det en liten hoppsan, säger Jessica glatt till Expressen.

Annons

Därför var inte Marcus Schenkenberg med på förlossningen

Enligt Jessica så var Collin inte planerad men eftersom både hon och Marcus ville ha barn så bestämde de sig för att behålla barnet.

– Han blev chockad men glad så efter att ha pratat med Marcus kände jag mig lugnare. Han tyckte verkligen inte att jag skulle ta bort barnet. Han har ju velat ha barn och det ville ju jag också, även om det kom lite oväntat, så vi kände att nu gör vi det här även om vi inte lever ihop som ett kärlekspar, säger Jessica till Expressen.

Jessica Bäckman om relationen med Marcus Schenkenberg

Att paret är goda vänner råder det inga tvivel om. Men när det kom till förlossning så var duon överens. Marcus skulle inte närvara.

– Det var inte planerat att han skulle vara med. Vi hade kommit överens om det eftersom vi inte är ett kärlekspar och inte lever ihop. Vi var båda okej med det, förklarar Jessica.

Jessica berättar vidare för Expressen hur hon egentligen ser på att skaffa barn med någon som hon inte är i en kärleksrelation med.

– Många skaffar barn själva i dag, vi lever i ett så modernt samhälle så det känns inte konstigt att vi inte lever ihop. Det är bättre att vi lever på separata håll och är jättegoda vänner än att man lever i relation som kanske inte är bra. Marcus är jättego och gör ett fantastiskt jobb med Collin men vi är inte kära i varandra, säger hon.

FOTO: TT, Instagram

Annons