måns zelmerlöw

Måns Zelmerlöw lägger ner – efter tunga bakslaget

Måns Zelmerlöw

Det händer mycket för Måns Zelmerlöw just nu.
Men nu kommer ett dystert besked.
Något som tvingar honom att lägga ner.
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”
0:40

Efter reklamen: Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

(0:40)

Slå på ljud

Sommaren har varit en fullspäckad sådan för artisten Måns Zelmerlöw, 36. Han har jobbat som bara den och har dessutom fått en tillökning i familjen.

Det var i augusti som han och hustrun Ciara Zelmerlöw, 35, äntligen fick välkomna sitt andra gemensamma barn till familjen – Ossian.

Paret som nu är gifta träffades första gången 2016 på ett bröllop – men kärlek vid första ögonkastet var det inte riktigt tal om. Ciara har tidigare berättat att hon var osäker på Måns sexuella läggning för att hon tyckte att han såg så bra ut.

Men kärleken växte minst sagt fram mellan paret och nu har de fyraårige Albert och nyfödde Ossian tillsammans. Ciara har dessutom sonen Archie, 8, från en tidigare relation.

Familjens turbulenta start på semestern

Men nu syns familjen vara iväg på en efterlängtad semester till Cypern som Måns tidigare berättat att de skulle på.

Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad. Så pass mycket att vi precis bokade en resa. En resa där jag, för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta”, skrev han tidigare på Instagram.

Semestern fick sig däremot en turbulent start då de hamnade mycket nära en tornado.

Det dystra beskedet för Måns – tvingas lägga ner

Nu kommer dessutom en dyster nyhet. Måns grundande tillsammans med tennisproffset Jonas Björkman PDL Group – och i april 2022 köpte de upp Padel United.

Artisten började investera i padel när sporten fullkomligt tog över under pandemin.

I och med köpet fick den nya koncernen – PDL Padel United – 118 anläggningar i Sverige. Och inte nog med det fanns det även planer på att öppna ytterligare 30 stycken, enligt SvD.

Men detta hände aldrig och efter att rapporter kommit angående att det i nuläget finns för många anläggningar så stängdes istället 15 av hallarna ner.

Ett dystert besked för Måns som investerat i detta!

Vi gör de här åtgärderna för att stärka oss framåt. Det är hallar som inte har haft den beläggningen som önskat, där antalet banor är för många”, uppgav Rikard Hellqvist på PDL Padel.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN