Måns Zelmerlöw om hur han är som pappa till sönerna Archie och Albert

Måns Zelmerlöw och Ciara

Måns Zelmerlöw är pappa till sonen Albert och bonuspappa till hustrun Ciaras son Archie.
I en ny intervju berättar artisten om familjelivet i England.
– Jag är rätt så sträng, säger han till Aftonbladet.
Måns Zelmerlöws kryptiska barnsbesked: ”Sugen”
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 34, har haft ett tufft 2020. Inte nog med att han drabbades hårt av pandemin och exempelvis var tvungen att ställa in julshowen Tomten och bocken som han skulle haft med komikern Per Andersson, 44. Dessutom försökte han och frun Ciara Zelmerlöw, 31, skaffa ett syskon till deras söner Albert, 2, och Archie, 6. Men graviditeten slutade i ett missfall.

Det var såklart också något som gjorde 2020 till ett pissår. Vi får helt enkelt se när det blir dags igen. Men det är klart att vi vill ha fler barn, berättade Måns nyligen i en intervju i Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Han passade samtidigt på att recensera sig själv som pappa:

Jag är nog en bra pappa tycker jag. Men jag är rätt så sträng när det kommer till vissa saker men jag är också väldigt lekfull.

Måns och Ciara gifte sig hösten 2019 och han tror att isoleringen som Corona-pandemin inneburit faktiskt på sätt och vis har varit bra för dem. Han förklarar:

– Man har ju tappat det här sociala utanför hemmet under pandemin och för oss har det varit positivt, om vi var bästa vänner innan så är vi ännu mer bästa vänner nu.

Så lever Måns Zelmerlöw idag

Dock har det varit tufft med de lockdowns som varit i London, England, där Måns bor med familjen sedan snart fem år tillbaka. Och det trista grå regniga vädret har under vintern gjort att makarna och barnen har stannat inne en hel del. Faktum är att artisten säger att han gärna skulle ha velat flytta hem till Sverige med familjen om det hade fungerat. Men Archies pappa bor ju i England, så därför är det så gott som omöjligt för dem att göra det utan att det skadar honom.

För närvarande är Måns aktuell som en av panelmedlemmarna i programmet Masked singer som går på fredagar i TV4. Tillsammans med Pernilla Wahlgren, 53, Felix Herngren, 54, och Nour El Refai, 33, ska han där försöka lista ut vilka kända personer som döljer sig bakom tolv olika masker tills det bara är en kvar.

Förutom det släppte han för några veckor sedan en ny singel med titeln Come Over Love.

LÄS OCKSÅ: Tobias Bader reagerar på Suzanne Axells beteende i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svåra tid med Filip Lamprecht under Let's dance

FRÅN FÖRSTASIDAN