Han är mannen i videon på Kristin Kaspersen

Han är mannen i videon på Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest kända programledare.
Hennes privatliv, och framförallt kärleksliv, är minst lika intressant som karriären.
Nu syns hon på en romantisk båttur med en okänd man – vem då?
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan
0:53

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

(0:53)

Slå på ljud

Journalisten och TV4-profilen Kristin Kaspersen, 52, har många strängar på sin lyra. När hon inte syns i tv-rutan skriver hon nämligen böcker eller spelar in sin egna podcast Kristin Kaspersen Nyifken på.

Karriären går som på räls, men kärlekslivet har länge legat på is och mycket av hennes fritid tillbringas med sönerna Filip Lamprecht, 25, och Leon Fahlén, 18.

Men det är inte bara sönerna som får tillbringa tid med Kristin. Nu syns hon nämligen på en härlig båttur med en okänd man. Vem är han?

Kristin Kaspersens kärleksliv – efter skilsmässan från Hans

Programledarens kärleksliv har länge varit ett omskrivet ämne. Båda förhållandena med barnens pappor Martin Lamprecht, 59, och Hans Fahlén, 58, lockade till många rubriker.

Men sedan skilsmässan från Hans år 2009 har Kristin levt som singel. Något hon trivs bra med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, berättade hon för Hälsoliv i en intervju år 2020.

Efter att ha fått många frågor om kärlekslivet i vintras, gick Kristin ut i januari på sociala medier, och dementerade alla eventuella rykten om att hon skulle ha träffat någon ny.

”Jag har fått frågan två gånger idag.. Jag är fortfarande SINGEL, inte kär i NÅGON och har inte flirtat med NÅGON! Allt annat är skitsnack!”, markerade hon tydligt då.

Han är mannen i videon på Kristin Kaspersen

I ett videoinlägg på Instagram syns Kristin Kaspersen åka båt på en mysig båttur (och heldag i solen) med en man. Eller ja, hon är faktiskt där med två män som hon tycker om att tillbringa tid med.

Nämligen hennes vänner Viktor Frisk, 27, och dennes fästman Andreas Gran, 44. Den sistnämnda är den okända mannen som syns i början av videon.

Svensk sommar när den är som bäst. Tack för en bra dag!”, skriver Viktor intill videon på Instagram som uppvisar romantiska skärgårdsscener.

I inlägget framgår det också att Kristins äldsta son Filip och Paradise hotel-profilen tillika nära vännen Johnny Edlind, 28, även de var med på den härliga båtturen i solen.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN