Kristin Kaspersens stora lycka med exet Hans Fahlén – verkliga känslorna

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén var länge ett av Sveriges populäraste nöjespar.
Nu avslöjar Kristin de verkliga känslorna för exet idag genom en story på Instagram.
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
0:30

Efter reklamen: Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

(0:30)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, har varit en folkkär profil hela sitt liv. Med Barbro "Lill-Babs" Svensson som mamma föddes Kristin rakt in i offentligheten. Att familjen betyder mycket för Kristin står inga tvivel om. Hon syns ofta spendera tid med sönerna Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 17.

Kristin Kaspersens kärleksliv genom åren

Kristins kärleksliv är däremot lite utav ett mysterium, hon delar nämligen inte allt för ofta med sig om vad som sker på den fronten. I flera års tid har Kristin varit singel, men längtan om att träffa någon har funnits.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, har Kristin tidigare sagt till Expressen.

Innan singeltiden fanns flera kända män i Kristins liv. Under sju års tid var hon tillsammans med Martin Lamprecht, 58, men lyckan varade inte för alltid utan relationen fick sig ett slut. Istället fann Kristin kärleken i programledaren Hans Fahlén, 58, och denna romans ledde till och med till ett bröllop. Hans och Kristin fick tillsammans sonen Leon men efter sex år tog relationen slut och 2009 bröt Hans och Kristin upp.

Verkliga känslorna för Hans Fahlén idag

Efter skilsmässan drog sig Hans undan från rampljuset, detta efter att ha varit en av TV4:s främsta programledare. Och sedan denna tid är det ytterst få tillfällen vi sett Hans framför kameran. Men nu är han tillbaka – denna gång är det OS i Peking som gäller. Där är nu Hans nämligen en av Discoverys reportrar som bevakar snowboard-åkning.

Sändningarna från Peking går nu varma på mångas tv-apparater, bland annat hemma hos Kristin. Kanske är Kristin ett snowboard-fan eller så är det just främst för att Hans programleder som hon tittar. På Instagram delar hon iallafall offentligt med sig av att hon följer ex-makens arbete.

”Exet på tv! Heja Hans Fahlén. Grym du är”, skriver Kristin till en bild på sin tv på Instagram story.

FOTO: Roger Vikström/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN