ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Kristin Kaspersens pussbild med manliga radio-profilen

02 jul, 2022 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen har under de senaste åren varit singel.
Något som hon är öppen med.
Nu syns hon pussa den kända radioprofilen.
Annons
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip LamprechtBrand logo
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen, 52, är en av våra mest omtyckta programledare som vunnit fina priser för sina insatser – Bland annat Sveriges mest populära tv-personlighet och Sveriges mest populära kvinnliga programledare.

Hon är främst känd för sina uppdrag på Nyhetsmorgon, Fångarna på fortet och Biggest Loser där hon gjort sig ett välkänt ansikte genom åren i tv-rutan.

2019 vann hon dessutom den prestigefulla glasskon för sin insats i Let's dance med sin danspartner Calle Sternernågon som kom att bli en mycket nära vän till Kristin även efter vinsten i programmet.

Frågorna om Kristins kärleksliv – efter skilsmässan

Kristin var tidigare i ett förhållande med den före detta OS-deltagaren Martin Lamprecht, och tillsammans fick de en son – Filip Lamprecht, 25, som även han blivit mycket välkänd. Speciellt efter att även han vann Let's dance två år efter sin mamma.

Annons

2003 gifte sig Kristin med programledaren Hans Fahlén. Under deras äktenskap som tog slut 2009 fick även de en son, Leon Fahlén, 18, som än så länge lever ett liv utanför rampljuset till skillnad från sin bror.

Sedan några år tillbaka lever hon som singel, något hon är öppen med och tidigare har berättat att hon trivs med. Samtidigt fortsätter hon ständigt få frågor om hennes kärleksliv.

Kaspersens pussbild med kända radioprofilen

Nu syns Kristin vara på en middag hos kändisparet Viktor Frisk och Anders Gran. Med på middagen fanns också den kända radioprofilen och programledaren Farao Groth, 37, som var en del av NRJ under flera år.

Han var även programledare för SVT:s satsning Vi eller aldrig.

På Kristins Instagram syns hon pussa Farao på munnen. Om än så vara en vänskapspuss.

Hon lade även upp en bild på dem två tillsammans och skrev ”Älskar honom så mycket”. När Hänt får tag i Farao bekräftar han deras nära vänskap.

Vi är nära vänner och har jobbat ihop, gjort tv” skriver han i ett meddelande till Hänt.

KRISTIN KASPERSEN, FARAO GROTH

FOTO: Karin Törnblom/TT/SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons