LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Ugglas hemliga fru Lollo Uggla – så lever paret idag

02 jul, 2022 
MAGNUS UGGLA, LOUISE UGGLA
Magnus Uggla och hans fru Louise Uggla har varit gifta ända sedan år 1990. Men det är ytterst få som faktiskt vet något om deras privatliv...
Annons
Bert Karlsson räddade Magnus Uggla: "De kastade ägg på honom"Brand logo
Bert Karlsson räddade Magnus Uggla: "De kastade ägg på honom"

Magnus Uggla, 68, och Louise "Lollo" Uggla, 60, gifte sig 1990, och har två gemensamma barn, 31-åriga Agnes och 25-åriga Ruben. Magnus har även dottern Emelie, 41, från sitt förhållande med Ann Furelid.

Trots att Magnus Uggla varit en av Sveriges största artister i decennier och Lollo jobbar som producent i reklambranschen, har de varit måna om att hålla familjen utanför rampljuset. Men nyligen uppmärksammades Uggla i samband med sin utmärkelse från kungen, och då hamnade paret på bild tillsammans.

Så vitt vi vet så var det här första gången någonsin som Magnus och hustrun fångades på bild ihop. Paret befann sig då på kungliga slottet, eftersom att Magnus skulle ta emot pris från kungen.

Lollo Ugglas ärliga ord om åldersnojan

Att Magnus Uggla har gjort sig välkänd inom musikbranschen råder det inga tvivel om och i hans show Johnny the ****er fick vi veta ännu mer om hans liv. Men när det kommer till privatlivet är han desto mer återhållsam. Det är ytterst få som faktiskt vet något om hans familjeliv. Dessutom har hustrun och barnen hållit sig oerhört anonyma – utan att någon vet riktigt varför.

Annons

Sedan en tid tillbaka driver Magnus däremot podden Uggla & Ugglas podcast, tillsammans med dottern Agnes. Vid ett tillfälle fick faktiskt Lollo hoppa in istället för Magnus, då öppnade hon upp om kampen kring att bli äldre.

– Jag fyller ju jämt här snart, det får man ändå säga. Jag blir en gammal människa Agnes... Jag blir en gammal människa. Det är förenat med stress det också, sa Lollo och fortsatte:

– Nu blir jag ju gammal på pappret. ”En kvinna i 60-årsåldern”. Och jag tycker ju att jag fortfarande är 35 år, och det är det som är så plågsamt. Att alltså i huvudet, mentalt och i hjärtat så har det ju inte hänt så jättemycket sedan jag var 35.

Så lever Magnus och Lollo Uggla idag

Lollo och Magnus är nu inne på sitt 32:a år som gifta. Under barnens uppväxt bodde paret i Danderyd i en fashionabel villa med pool alldeles vid vattnet. Idag är Magnus och Lollo däremot skrivna på en adress på Östermalm i Stockholm.

När Magnus och Lollo har tid över så befinner de sig gärna på Gotland. Där brukar de umgås med ett annat känt par – nämligen Alex och Amanda Schulman. De brukar träffas på ön eftersom båda familjerna har kopplingar där.

LOLLO UGGLA, MAGNUS UGGLA
Det var i höstas som Magnus och Lollo fångades på bild tillsammans!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons