ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Erica om relationen med Omer idag – efter stora sveket

01 jul, 2022 
Ebba S. Dahlman
Erica och Omer från Älskar, älskar inte.
Tv-tittarna fick följa Ericas och Omers kärleksresa i den senaste säsongen av realityserien Älskar, älskar inte.
I våras avslöjade Erica för Hänt att Omer lämnat henne och flyttat utomlands.
Nu berättar hon hur relationen ser ut idag – efter sveket!
Annons
Därför umgås inte Morgan och Ola-ConnyBrand logo
Därför umgås inte Morgan och Ola-Conny

Realityprogrammet Älskar, älskar inte kom till Sverige år 2021 och blev snabbt en het snackis. Kärleksparet Erica Lindhoff, 51, från Göteborg och kärleken Omer Farooq, 36, från Pakistan blev snabbt favoriter hos fansen.

I våras hamnade Erica akut på sjukhus till följd av en komplikation efter en diskbråcksoperation. Omer hade svårt att hantera det och lämnade inte bara äktenskapet med Erica – han lämnade också landet!

– Det har hänt en del grejer och jag har valt att ligga lite lågt. De flesta vill mig väl, det har varit blandat positivt och negativt ställda röster efter min medverkan, säger Erica till Hänt i en ny intervju.

Älskar, älskar inte-Ericas hälsobesked – så mår hon idag efter misslyckade operationen

När vi når Erica är hon precis hemkommen från jobb och ska strax iväg till gymmet. Hon berättar glatt att hon precis har bytt jobb och att hon är på en jättebra plats mentalt just nu.

Annons

– Det här jobbet var min räddning. Mina arbetskollegor är guld, helt underbara. Just nu satsar jag på mig själv och min hälsa, berättar hon för Hänt.

Men vägen dit har varit lång. Rehabiliteringen i kombination med hjärtesorgen efter Omer har varit tuff.

– Mina ben bar mig inte, det var säkert en del ångest också. Jag har diskbråck och genomgick en misslyckad operation. Jag var väldigt svag. Jag fick inte så mycket stöttning från produktionen, säger Erica och fortsätter:

– Jag trodde inte att jag skulle kunna återgå till jobbet mer. Jag mådde så mentalt och fysiskt dåligt. Jag trodde inte jag skulle överleva. Jag var i så dåligt skick. Läkarna har kollat hjärta och lungor flera gånger.

Erica har fortfarande problem med ryggen, men är noga med att gå till gymmet för att träna upp musklerna. Hälsan står i högsta fokus för henne.

Älskar, älskar inte-Ericas stora besvikelse – efter Omers svek

Den fysiska hälsan är stabil, men framtiden med Omer är oviss. Erica har känslorna utanpå och berättar att hon tagit lite tid för att fundera på om hon vill fortsätta vara gift med Omer.

Annons

– Jag har min egen uppfattning av det som har hänt och Omer har ju sin. Vi har kontakt idag, jag och Omer. Vi är fortfarande gifta. han säger att han älskar mig och jag älskar honom också, men jag är lite försiktig, berättar Erica för Hänt och fortsätter:

– Nu när jag fått lite distans till det hela, nu när han inte är i Sverige, så känner jag att jag får vara rädd om mig själv. Jag är inte ung längre och med en ung kille blir det lite för mycket drama. Jag tyckte han var lite tråkig och att det var dålig stil av honom att dra på det sättet som han gjorde. Jag var väldigt besviken på honom. Han vet om det. Han visste att jag hade dålig rygg.

Ericas och Omers kärlekssaga startade på internet. De träffades i verkliga livet för första gången i Dubai. Tv-tittarna fick se mötet i avsnitt fyra av Älskar, älskar inte säsong 2.
Ericas och Omers kärlekssaga startade på internet. De träffades i verkliga livet för första gången i Dubai. Tv-tittarna fick se mötet i avsnitt fyra av Älskar, älskar inte säsong 2.

Älskar, älskar inte-Erica om relationen med Omer idag – ovissa framtidsbeskedet: ”Önskar att...”

I dagsläget vet Erica inte var Omer befinner sig. Någonstans i Europa säger hon. Det har gått omkring fyra månader sedan de sågs fysiskt senast. Enligt Erica jobbar Omer för att tjäna pengar till dem båda. Han vill ha henne tillbaka och bygga ett liv tillsammans i Sverige. De skriver till varandra varje dag. Men förtroendet för Omer är lågt just nu.

Annons

– Han säger att jag är hans fru och jag önskar att jag kunde tro på det. Att jag visste min framtid med Omer. Mina närmsta gläds för min glädje, men de säger ”Nej gör det inte, utsätt dig inte för det, gå vidare”. De vet hur låg jag har varit, säger Erica och fortsätter:

– Det var för hans skull som jag var med i programmet, för att få honom till Sverige, annars hade jag inte för mitt liv gjort det. Jag tycker att han är lite otacksam, men han säger att vi ska få det bästa livet tillsammans i framtiden. Vi får väl se.

Kommer du att tillåta dig själv att dejta under sommaren nu när du och Omer har tagit en paus från varandra?

– Han har sagt någon gång att ”Om du träffar någon så släpper jag dig”, men nu har han ändrat sig igen. Jag har sagt att ”Då får du ju skilja dig från mig först”, för inom islam kan inte jag skilja mig... men om vi inte har setts på sex månader går skilsmässan i lås automatiskt. Men jag kan inte dejta så länge jag är i ett förhållande, det går emot min tro.

FOTO: discovery+

Annons