TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens dejt med kända profilen – bilderna avslöjar relationen

30 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Kristin Kaspersen till både höger och vänster.
När Kristin Kaspersen ställde upp i Let's Dance kammade hon hem hela tävlingen. Hon charmade både publik och medtävlande. Nu delar hon bilder från en intim stund med Let's Dance-profilen.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges mest omtyckta kändisar. Hon har länge varit aktuell som programledare för alla möjliga typer av tv-program.

För tre år sen ställde hon upp i Let's Dance och lyckades dansa till sig den berömda glasskon. Kristin dansade ihop med Calle Sterner och de båda blev väldigt bra vänner efter programmet.

Men hon är inte den enda i familjen som lyckats vinna tävlingen. Kristins son, Filip Lamprecht, 25, blev även han segrare när han ställde upp två år senare med Linn Hegdal, 26, som danspartner. I finalen ställdes de mot Anis Don Demina, 29, och Katja Lujan Engelholm, 31.

Kristin Kaspersens avslöjande om relationen till Calle Sterner: ”Blev arg och sur”

Det är vanligt att dansparen i Let's Dance kommer varandra väldigt nära. De tränar och sliter ihop för att koreografin ska sitta perfekt inför varje deltävling. Det är därför viktigt att ha en hjälpsam partner som ger stöttning när det kommer motgångar. Och så var fallet för Kristin som hittade en vän för livet i Calle Sterner. I podcasten Nyfiken hyllade hon sin tidigare partner och berättade om tiden de dansade ihop.

Annons

– När jag dansade i Let's dance med Calle Sterner så sa han till mig vid ett visst tillfälle, när jag körde och blev arg och sur på mig själv, att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”, säger Kristin och fortsätter:

– Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”.

Stöttningen uppskattades av Kristin som senare gick vidare och vann hela tävling ihop med sin danspartner.

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik, säger hon.

Kaspersens Kaspersens intima middag med Let’s dance-profilen

I veckan åkte Kristin ut med sin båt och delade bilder från en intim middag med vänner. I en av bilderna syns en Let's Dance-profil till.

Annons

Det visar sig att profilen som Kristin delar den fina stunden med är sonen Filips final-konkurrent, Katja Lujan Engelholm, som även är den senaste vinnaren av dansprogrammet. Och så varmt som det har varit på senare tid är det förståeligt att de njuter av en liten båttripp ihop.

Bilderna nedan visar båt-hänget mellan Let's Dance-vinnarna.

FOTO: TT/Karin Törnblom, AFTONBLADET/Sandberg Magnus

Annons