Filip Lamprechts okända förflutna avslöjat – oväntade upptäckten

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht dansade hem vinsten i Let's dance år 2021.
Men innan rampljuset hade han en helt annan karriär.
Nu är hans okända förflutna avslöjat.
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
0:30

Efter reklamen: Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

(0:30)

Slå på ljud

Fotomodellen Filip Lamprecht, 25, är son till tv-profilen Kristin Kaspersen, 52, och idrottsprofilen Martin Lamprecht, 58. Han har länge levt i rampljuset och har tidigare medverkat i tv-programmet Parnevik, tillsammans med ex-flickvännen Peg Parnevik, 26. Filip tog ett rejält kliv in i kändis-Sverige när han medverkade i TV4-programmet Let’s dance.

Den 25-åriga kändissonen har en nära relation till sin mamma Kristin Kaspersen. Hon var mycket stolt över sin son när han tog hem vinsten i den stenhårda finalen mot Anis Don Demina, 29.

Inför Let’s dance-premiären delade hon en video på en liten Filip som dansar glatt.

Du är modellen som stått framför stillbildskameran. Men aldrig inför TV-kameror i en TV-studio, aldrig på en arena inför en publik.. och nu gör du det med dans”, skrev Kristin till videon.

Kristin Kaspersens starka ord om Filip : ”Jag är galet stolt”

Kristin och Filips nära relation går att följa på sociala medier, då de båda uppdaterar flitigt på Instagram. Inför sonens deltagande i Let’s dance var mamma Kristin överlycklig och spred sin lycka på Instagram.

Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För 2 år sedan hälsade du på mig när jag gjorde Let's dance. Föga visste jag då att du idag skulle få Linn Hegdal som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!! Jag är galet stolt redan!”

Filip Lamprechts okända förflutna avslöjat

Innan Filip var med i Let’s dance så jobbade han främst som modell, men kändissonen har också ytterligare en titel på sitt CV. På TV4:s hemsida kan man nämligen se de avslöja att han också är utbildad till personlig tränare.

Hänt har sökt Filip Lamprecht men utan framgång.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

SENASTE NYTT!